10 moduri de a transforma gandurile negative pentru a va atinge obiectivele – 1/10

Fiecare persoana are obiective si visuri pe care doreste sa le atinga. Mai ales in jurul orei de Anul Nou, oamenii stabilesc rezolutii (obiective) si muncesc cateva ore, zile sau saptamani pentru a incerca sa atinga aceste obiective.

Din pacate, acestea nu sunt adesea duse la bun sfarsit din multe motive, inclusiv lipsa de timp, obiectivul prea mare, motivatia sau un proces de gandire negativ.

  1. Estompati gandurile negative.

Este firesc sa te simti negativ cu privire la o situatie proasta. Cu toate acestea, raspunsul tau imediat dupa eveniment, care va determina modul in care te simti de atunci in legatura cu evenimentul si emotiile.

In loc sa te bucuri de un potop de negativitate, opreste imediat orice gandire negativa si gandeste-te la modalitati prin care poti transforma acest lucru intr-o stare de spirit si situatie pozitiva.

Scott Schmaren, un hipnotist foloseste aceasta strategie alaturi de clientii sai.

\ ”In momentul in care deveniti constient de un gand negativ, faceti urmatoarele:

Inghetati gandul

Anulati-l spunand „Anulati, Anulati, Anulati” (acest lucru va intrerupe gandul negativ)
Recomandati-l intr-o gandire pozitiva (afirmatie) Daca nu va puteti gandi la o modalitate de a-l afirma ca fiind pozitiv, spuneti aceasta afirmatie: „Zilnic si in toate felurile sunt din ce in ce mai bun”.

Aceasta este o tehnica eficienta care va va schimba cititorii tiparele gandurilor negative. ”