150 euro cu avionul? Sigur ca da!

Doresc sa multumesc prin acest post companiei Wizz Air, companie a carei avioane aterizeaza pe alte aeroporturi decat cele prestabilite si anunta asta inainte sa te dai jos din avion. Multumim ca ne-ati anuntat, apreciem.

Doresc sa mai multumesc si angajatilor aeroportului Baneasa, niste oameni cu totul deosebiti, nu ma asteptam sa-mi ia un cadou. Mi-au luat un cadou! Din bagaj fireste. Senzatia pe care o ai atunci cand desfaci bagajul si-l vezi ravasit si cu lucruri lipsa este….incomparabila. Va urez cu ocazia Craciunului traditionalul sa va scrieti pomelnicul cu stiloul pe care mi l-ati furat din bagaj. Stiloul era cadou, pus frumos intr-un toc de piele, tocul intr-o punga de cadouri. Inca nu-mi dau seama daca mi-au furat si din haine.

As putea spune ca n-o sa mai merg niciodata cu low cost, ca nu mai calc in Baneasa si etc. Dar nu zic asta, ca n-as putea sa ma tin de cuvant. Cum sa dau pe un bilet 500e in conditiile in care acelasi bilet poate costa 150e la low cost? Ne asumam riscuri. O sa-mi iau un lacat, o sa-mi invelesc bagajul in folie, o sa las si un bilet cu sa-ti pice mainile daca furi ceva de aici. Mai e ceva de facut? I-as bate cu buzduganul la curul gol pe angajatii care fura, stie cineva cum pot face asta?