150 euro cu avionul? Sigur ca da!

Doresc sa multumesc prin acest post companiei Wizz Air, companie a carei avioane aterizeaza pe alte aeroporturi decat cele prestabilite si anunta asta inainte sa te dai jos din avion. Multumim ca ne-ati anuntat, apreciem.

Doresc sa mai multumesc si angajatilor aeroportului Baneasa, niste oameni cu totul deosebiti, nu ma asteptam sa-mi ia un cadou. Mi-au luat un cadou! Din bagaj fireste. Senzatia pe care o ai atunci cand desfaci bagajul si-l vezi ravasit si cu lucruri lipsa este….incomparabila. Va urez cu ocazia Craciunului traditionalul sa va scrieti pomelnicul cu stiloul pe care mi l-ati furat din bagaj. Stiloul era cadou, pus frumos intr-un toc de piele, tocul intr-o punga de cadouri. Inca nu-mi dau seama daca mi-au furat si din haine.

As putea spune ca n-o sa mai merg niciodata cu low cost, ca nu mai calc in Baneasa si etc. Dar nu zic asta, ca n-as putea sa ma tin de cuvant. Cum sa dau pe un bilet 500e in conditiile in care acelasi bilet poate costa 150e la low cost? Ne asumam riscuri. O sa-mi iau un lacat, o sa-mi invelesc bagajul in folie, o sa las si un bilet cu sa-ti pice mainile daca furi ceva de aici. Mai e ceva de facut? I-as bate cu buzduganul la curul gol pe angajatii care fura, stie cineva cum pot face asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *