3 trucuri simple pentru a detoxifierea corpului

Lumea moderna este incarcata cu toxine din aproape toate aspectele, ceea ce face imposibil sa se indeparteze de acestea. Mancarea pe care o consumi, aerul pe care il respiri, totul este atat de poluat incat fiecare moment corpul tau este otravit si trebuie sa te luti impotriva acestor toxine pentru a ramane sanatos. Toxinele din mediul inconjurator, cum ar fi pesticidele si aditivii alimentari , poluarea aerului datorita traficului excesiv si punctele de productie ale fabricilor sunt aproape peste tot. Desi corpul uman este echipat pentru a distruge toxinele, odata ce limita de prag este compromisa, detoxifierea devine usor coplesitoare. Odata ce corpul devine supraincarcat cu aceste substante nocive, te simti mai umflat si lent si chair deprimat.

Iata cateva trucuri pentru detoxifierea coprului :

  1. Bea suc de legume proaspete zilnic – nu este intotdeauna recomandat sa va bazati pe laxative si diete extreme pentru curatarea tractului digestiv cand aveti acces usor la leguma si fructe proaspete pentru a va usura imbalonarea, gazele si constipatia. Proprietatea antioxidanta contribuie de asemenea la sanatatea dumneavoastra. Puteti obitne beneficii similare consumand suc de legume proaspete o data pe zi.
  2. Beti multa apa – beneficiile consumului de apa sunt multe deoarece apa este una dintre cele mai importante cerinte ale corpului. Iti rehidrateaza corpul si ajuta la o mai buna digestie ceea ce ajuta la eliminarea toxinelor care s-au acumulat in cursul zilei.
  3. Eliminati uleiurile toxice din dieta dumneavoastra – oamenii care sunt obisnuiti sa manance alimente din oras in loc sa gateasca se confrunta cu aceasta problema. Uleiul cu care este gatita mancarea nu este intotdeauna ideal si uneori poate deveni invechit, contribuind la cantitatile de toxine din organism. Uneori, chiar si atunci cand gatiti, utilizati ulei de mutar sau floarea-soarelui, care nu este bun pentru o masa sanatoasa. Prin urmare, opriti consumul de alimente din oras pentru ceva timp si faceti un efort de a gati folosind ulei de masline pentru obtinerea celor mai bune rezultate.