3 cauze ale depresiei

Stresul vine si iese din vietile noastre, totusi, gasirea unor modalitati de detensionare pare sa devine mai greu de stapanit. Totul, de la anxietate la stres poate duce la pasii de inceput ai depresiei. Aceasta lista va oferi cateva puncte si sfaturi despre cum sa traiesti mai bine cu stresul.

1.Invatati sa fiti inactiv

Sectiuni care implica centrul, meditatia pura nu fac nimic. Cand ne permitem sa ne bucuram de a face nimic si sa stim ca ceea ce trebuie facut ina cea zi, va fi in cele din urma incheiat, stresul s-a topit.

2.Efectuarea unei calatorii de rutina

Acum, s-ar parea ca fugi de problemele tale… cand de fapt e contrariul. Permiterea unor cantitati abundente de reflexie si intelegere sunt necesare.

3.Nu va mai ganditi la „Ce-ar fi”

Ce se intampla daca… aceasta fraza mica are un impact mare asupra a ceea ce ar fi putut fi. Acest lucru va lasa doar sa va concentrati asupra negativului si in cele din urma, sa evidentiati o situatie care nu a pornit asa cum ati vrut. Invata sa renunti la ceea ce ar fi putut fi si sa imbratisezi experienta. Incercati sa recunoasteti situatia, sa invatati lectia si sa cresteti de la aceasta experienta.