Achizitii inteligente pentru casa si gradina

Tuturor ne place sa petrecem cat mai mult timp in aer liber in gradina casei noastre, pe o terasa si asa mai departe. Dar de cele mai multe ori razele arzatoare ale soarelui ne fac sa ne inchidem in locuintele noastre. De cele mai multe ori incercam sa gasim solutii pentru arezolva aceasta problema si a ne putea bucura cat mai mult de aerul curat. O solutie eficienta si durabila in timp o reprezinta copertinele.

Copertinele sunt usor de manevrat, sunt confectionate dintr-un  material textil tratat pentru a putea rezista la intemperi, pentru a nu se murdari asa de usor. In functie de locul in care sun utilizate si de suprafata care se doreste a fi umbrita si protejata de catre acestea pot fi cu un sistem de culisare simplu sau mai complex.

Cum ar fi copertinele de balcon sau fereastra care are doua brate rigide iar prin tensionarea cu arc panza sta permanent intinsa, mai sunt copertinele retractabile cu brat articulat care au structura din aluminiu, aceasta copertina isi gaseste locul in orice spatiu. De asemenea mai sunt pergolele care sunt niste copertine ideale pentru spatiile mai mari, cu deschidere mai mare.

Asadar posibilitatea de a va apara de razele soarelui sau de picaturile de ploaie dar in acelasi timp sa va bucurati de aerul curat si zumzetul pasarelelor exista, nu o ratati!