Ai grija de mediu si el v-a avea grija de tine!

Este usor de a fi eco: Fii atent la mediul in timp ce petreceti timp in aer liber in aceasta vara
Indiferent daca faceti lovituri de drumetii, va plimbati pe plaja sau plutiti pe un rau, exista diverse modalitati de a ramane cu o atitudine ecologica in timp ce savurati timpul sub soare.

Lasati masina la domiciliu

In loc sa conduceti peste tot in aceasta vara, lasati-va masina pe drumul de acces si plimbati-va, pe bicicleta sau pe skate catre destinatia dvs. pentru a reduce consumul de combustibil. La urma urmei, ce modalitate mai buna de a petrece o seara de vara decat sa va plimbati la magazinul dvs. preferat de inghetata?

Imbratisati activitatile ecologice

Diverse activitati, de la gradinaritul ecologic pana la plantarea copacilor pana la curatarea pe plaja, ofera oportunitati de a ajuta planeta in timp ce va bucurati in aer liber. Legumele de origine eco nu numai ca au un gust de milioane de ori mai bun decat produsele de supermarket, dar au un impact semnificativ asupra mediului, deoarece resursele naturale epuizante nu fac parte din ecuatie atunci cand merg direct de la gradina la masa.

Participarea la curatarea pe plaja impiedica gunoiul, inclusiv materialele daunatoare din plastic, sa ajunga in cea mai vitala resursa naturala . Ca un bonus, cand sunteti gata, puteti scoate prosopul de pe plaja si va puteti bucura de tarmul pe care tocmai l-ati.
Lucrul cu orasul tau pentru plantarea copacilor mareste frumusetea civica a comunitatii tale, stabilind in acelasi timp fundatia pentru un mediu mai bun in viitor, care ajuta la controlul apelor pluviale si la imbunatatirea calitatii aerului.

Fii Voluntar

Indiferent daca este vorba despre curatarea gunoiului, mentinerea traseelor ​​sau plantarea de flori, orice ajutor poate face diferenta. Alatura-te grupurilor organizate de volutari, pentru a ajuta orasul tau sa fie mai curat si mai frumos.