Ai nevoie de niste alimente pentru creier?

Acum, aceasta nu este lista traditionala a alimentelor care va ajuta la stimularea creierului. Este vorba despre o lista de lucruri care va pot ajuta cu studierea, concentrarea si realizarea acestei liste de sarcini.

Intre activitatile scolare, munca cu norma intreaga sau cu jumatate de norma … jumatate din timp creierul nostru se simte prajit. Sau complet lipsit de un impuls natural.

Mini pui de somn
Cine are nevoie de un pui de somn in jurul pranzului sau la 14:00 Da, uita-te la toate acele maini imaginare care se ridica in aer! Nu este necesar doar un pui de somn, ci contribuie la imbunatatirea functiei creierului pe tot parcursul zilei. Chiar si o mica pauza de 15 minute cu puiul de somn poate reporni acei receptori.

Pauza Tai Chi
Tai Chi este calea rapida spre ameliorarea durerilor cronice si resetarea unei zile stresante. Majoritatea se gandesc la o persoana mai in varsta care face Tai Chi in parc. Ei bine, ar trebui sa luam nota si sa facem acelasi lucru. Beneficiile pe care le are Tai Chi pentru echilibrarea stresului, a activitatii creierului si a actionarii unui mecanism de coping … invatarea unei miscari de baza ar putea face diferenta. Ati prefera o zi stresanta, lipsita de lumina sau o zi productiva si hranitoare?