Alo, sunt eu “el prezidento!”

Motto: The Cotroceni resident is now available!

Cine are grija de imaginea lui Basescu si de strategia acestuia de comunicare nu sta degeaba. Dupa ce si-a consolidat si reimprospatat prezenta pe net ( la www.basescu.ro), presedintele si-a postat mesajul electoral si la telefon. Trebuie doar sa suni la 031.620.62.00 si poti vorbi, la telefon cu Traian Basescu.  De fapt, nu stai de vorba cu presedintele ci el sta de vorba cu tine, potential votant la referendumul din 25 noiembrie.

„Sunt Traian Băsescu, preşedintele României. Te chem să facem curăţenie”, este mesajul de întâmpinare a şefului statului, care explică faptul că a ales acest mod de a comunica pentru că doreşte să explice direct semnificaţia referendumului.

Apelurile la numărul de telefon 031.620.62.00, la care şeful statului le explică românilor despre uninominal şi referendumul din 25 noiembrie, sunt tarifate în regim normal, în funcţie de reţea. Precizarea că numărul nu este gratuit vine din partea Biroului de Presă al PD.

Traian Băsescu si-a “cocotat mesajul electoral si pe linia de telefon” dupa ce a acuzat, începând cu declanşarea campaniei pentru referendum, faptul că posturile publice de radio şi televiziune nu i-au permis să îi informeze pe cetăţeni despre importanţa plebiscitului.

Smart wish:Pentru ca sa traiti bine apasati tasta…beeeeeeeeeeeeeeeeeeep!!!