Arta de a avea o inima tanara

Bunicii, parintii si prietenii au avut opinii diferite atunci cand vine vorba de a avea in permanenta inima tanara. Dar cum ramane cu generatia tanara, unde unii indivizi nu fac altceva decat sa munceasca, sa lucreze si sa munceasca. Lasand putin timp pentru ei insisi, sa nu mai vorbim de activitati de auto-ingrijire. Ce am putea sa facem pentru a ne asigura ca aceste actiuni de autoinvestitie ar putea sa le lumineze ziua. Sau sa pastreze inima lor tanara?

Transforma frica in iubire

Ce vorba siropoasa, da, intelegem. „Transformarea fricii in dragoste” suna ca ceva pe care l-ati fi auzit intr-un film Disney. Dar, in realitate, filmele Disney de obicei lovesc moralul pe loc.

Cand vine vorba de judecata sau judecata altora, uitam ca frica este o cauza principala. Frica poate transforma o zi distractiva intr-un cosmar in doar cateva secunde. De la auzirea oricarei stiri nelinistitoare, sau de a afla ca fondurile dvs. sunt putin mai mici decat cele la care va asteptati.

Ce poti sa faci:

Intelege-ti teama, de ce te temi de situatie sau de rezultatul ei?
Aflati ca lucrurile tind sa se indrepte mereu spre bine
Permiteti-va sa simtiti esenta fricii, deoarece imbutelierea ei nu ii ajuta pe nimeni.
Simtiti teama si eliberati-o
Practica recunostinta
Stati deschis fata de potential
Oportunitati care ar putea fi o binecuvantare in deghizare

Un sfat rapid: Cand vine vorba de o situatie ca atare, capacitatea de a ajuta un altul sau de a da intr-un fel poate ajuta la ameliorarea fricii