Avantajele interesante de care se bucura proprietarii ce aleg sistemele de incalzire prin pardoseala

pardoseala

Daca vizezi economii importante pe timpul iernii, mai mult ca sigur atentia ta ar trebui sa opreasca asupra tehnologiilor de actualitate, un exemplu elocvent in acest sens fiind reprezentat de ansamblurile de incalzire electrica prin pardoseala. Iar daca principiul de functionare al unui astfel de sistem ti se pare unul intuitiv, acesta bazandu-se pe utilizarea numeroaselor rezistente electrice integrate intr-un suport masiv sau distribuite pe rogojini, atunci ar trebui sa afli si avantajele pe care acesta ti le propune.

Pentru a te bucura din plin de beneficiile urmatoare, tu trebuie sa te ingrijesti de un singur aspect si anume achizitia acelor produse comercializate de Total Heat care se dovedesc utile pentru buna functionare si monitorizare a sistemului de incalzire, precum termostatul sau protectia impotriva inghetului.

In fiecare luna vei observa cum costurile tale la incalzire scad dramatic si, implicit, vei sesiza si o imbunatatire in desfasurarea facturilor la energie. La aceste costuri mici se adauga si un plus de eficienta, sistemele de incalzire prin pardoseala fiind considerate de specialistii de profil tehnologii cu un randament net superior incalzirii clasice prin radiatoare. Si nu vorbim despre un procent neglijabil, ci unul ce atinge facil pragul de 25 – 30%.

Planul estetic este si el imbuntatit, din locuinta ta urmand sa lipseasca intregul ansamblul de tevi si calorifere ce iti ruina viziunea incaperii. Acest plus va fi apreciat cu precadere in cadrul living-ului – camera care obisnuieste sa gazduisca de cele mai multe ori oaspetii mult asteptati. De asemenea, odata cu eliminarea tevilor si a caloriferelor te vei putea bucura de un spatiu in plus, pe care il poti fructifica prin introducerea unui nou corp de mobilier sau, din contra, il poti lasa liber pentru a oferi camerei tale un aspect mult mai degajat si mai primitor.

Distributia uniforma a caldurii. Pentru ca promotorul agentului termic este solul, intregul val de caldura se va ridica si raspandi omogen asupra camerei. De asemenea, confortul termic este sesizat intr-o maniera aparte tocmai pentru ca vine de la extremitati, picioarele reflectand o zona a corpului care se incalzeste destul de greoi.

Nu conteaza pardoseala pe care o aveti in incaperea respectiva deoarece sistemele de incalzire nu altereaza deloc suprafetele din parchet, lemn masiv, gresie, marmura sau orice alta textura care acopera stratul de sapa. Intretinerea ansamblurilor de incalzire prin pardoseala este una facila, marcata doar de micile defectiuni care pot surveni la nivel local. In aceste situatii, singurul lucru pe care vi-l recomandam este reprezentat de contactarea firmei care s-a ocupat de montaj, echipa din cadrul ei reusind sa va puna la punct micile probleme de functionare. Daca raspunsul lor este unul negativ, alternativa unui service de calitate din regiunea dumneavoastra este singurul lucru care va ramane de facut.