Avantajele rulourilor exterioare

Trendul in materie de constructii si amenajari a fost unul bazat pe doua aspecte extrem de importante: confort sporit si o imbunatatire a designului. Unul dintre produsele remarcate de specialisti pe pacursul ultimilor ani a fost gama de rulouri exterioare, produse bazate pe o tehnologie unica in lume, menita sa sporeasca atat confortul unei locuinte, cat si nivelul de siguranta sau chiar sa imbunatateasca designul exterior.

Rulourile exterioare sunt componente relativ simple, acestea fiind perfecte pentru montajul pe o tamplarie existenta sau una noua. Montajul se realizeaza destul de simplu si implica unele cunostinte mai degraba practice decat tehnice. Mai mult de atat, majoritatea firmelor comerciante de rulouri exterioare ofera montaj gratuit cat si asistenta pe toata perioada desfasurarii contractului.

Din punct de vedere al naturii lor, rulourile exterioare se impart in doua mari categorii: rulouri cu actionare manuala(bazata pe un snur, panglica sau chiar manivela) si rulouri cu actionare electrica, acestea din urma bazandu-se pe un sistem automat care poate fi accesat cu ajutorul unui buton fix sau a unei telecomenzi fara fir. De asemenea, producatorii de rulouri exterioare au reusit sa implementeze o noua tehnologie acestor produse, o gama aparte dispunand de o caracteristica unica impotriva insectelor sub forma unor plase incorporate in structura de baza.

Rulourile exterioare sunt confectionate din materiale de inalta calitate, producatori din Germania, Polonia sau Cehia optand pentru un aliaj pe baza de aluminiu, aceasta varianta fiind cel mai des intalnita in randul acestor produse.

Asa cum mentionam anterior, rulourile exterioare beneficiaza de o serie de avantaje extrem de importante, acestea fiind de cele mai multe ori motivul pentru care clientii opteaza pentru produsele din aceasta gama.

1. O izolare perfecta din punct de vedere fonic si termic – Aplicand rulouri exterioare peste tamplaria unui imobil, se reduce simtitor pierderea de temperatura din interior. Mai mult de atat, veti scapa de disconfortul fonic, rulourile exterioare reducand zgomotele cu pana la 10dB.
2. Montaj rapid, pe orice suprafata – Datorita modului prin care au fost fabricate, montajul unui rulou exterior se face extrem de rapid si nu necesita cunostinte avansate din punct de vedere tehnic. Este indeajuns sa alegeti modelul dorit, sa efectuati in mod corect masuratorile si sa aplicati instructiunile primite odata cu pachetul cumparat.

3. Protectie impotriva intemperiilor si a infractorilor – Rulourile exterioare sunt prevazute cu un sistem ingenios care nu permita mediului inconjurator sau altor vietati sa forteze structura lor si sa puna in pericol ferestrele locuintei dvs. Din acest punct de vedere, se poate spune despre aceste produse ca sunt durabile si extrem de rezistente, de aici si garantia oferita de comercianti, de pana la 25 de ani.

4. Nu lasa lumina sa patrunda – Pentru cei care dispun de ferestre in mijlocul luminii solare si nu vor sa se expuna prea mult razelor soarelui, rulourile exterioare sunt alegerea ideala. Sunt rezistente la lumina soarelui, nu se decoloreaza ca jaluzelele clasice si va ofera posibitatea adaptarii nivelului de lumina patruns in locuinta.

5. Eficienta impotriva insectelor – In momentul in care optati pentru folosirea de rulouri exterioare pentru locuinta dvs, puteti renunta la vechile plase de tantari. Datorita noii tehnologii aduse de producatorii de rulouri din intreaga lume, aveti posibilitatea sa includeti in pachetul de baza si o protectie optima impotriva insectelor de orice fel.

6. Gama variata de culori – Indiferent de arhitectura casei dvs si indiferent de coloristica pe care o abordeaza, aveti posibilitatea sa adaptati culorile rulourilor cu culorile locuintei, astfel ca nu riscati sa degradati in niciun fel designul.