Beat it! Jacko wants his kingdom back!

Acesta este anuntul care in mod sigur va declansa o noua isterie Michael Jackson in intreaga lume. Cântăreţul american Michael Jackson a confirmat că se va întoarce pe scena muzicală, cu o nouă versiune a celebrului album „Thriller”, de la lansarea căruia se împlinesc 25 de ani în februarie. Anunţul a fost făcut prin intermediul unei înregistrări video, la ceremonia de decernare a premiilor muzicale NRJ, la Cannes.

Jacko a fost recompensat cu premiul pentru întreaga carieră la ediţia din acest an a NRJ Music Awards, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Surse apropiate cântăreţului au confirmat că acesta s-ar putea întoarce pe scena muzicală europeană chiar in aceasta vara, la Londra pe O2 Arena.

În decembrie, publicaţia americană Variety anunţa că Jackson va lansa, pe 12 februarie 2015, o ediţie aniversară a „Thriller”, acesta urmând să includă atât versiunea originală, cât şi un DVD bonus, cu opt clipuri. Cinci dintre noile melodii nu au fost difuzate niciodată. Acestea sunt: remix-ul melodiei „Billie Jean” realizat de Kanye West, o versiune nouă pentru „Wanna Be Startin’ Somethin'”, interpretată alături de Akon şi will.i.am, remix-urile cântecelor „The Girl Is Mine” şi „P.Y.T.” realizate de will.i.am şi melodia „For All Time”, remixată şi masterizată de Jackson. Celelalte melodii bonus sunt „Someone In The Dark”, „Carousel” şi versiunea demo a cântecului „Billie Jean”.

Lansat pentru prima dată în 1982, „Thriller” a fost cel de-al şaselea album solo al lui Michael Jackson. „Thriller” a fost declarat cel mai bine vândut album al tuturor timpurilor în 1985, la un an după ce Jackson a câştigat opt premii Grammy. Şapte dintre aceste premii au fost obţinute pentru „Thriller”.