Berbecut, miel si purcel la protap – in ce tip de eveniment se integreaza aceste preparate?

Pentru orice eveniment special din vietile noastre, cu siguranta, trebuie sa fie organizata o petrecere pe masura. In functie de preferintele celor care organizeaza, dar si a invitatilor, stilul petrecerii poate varia de la unul modern, disco, reggae pana la un stil traditional romanesc, rustic.

Atunci cand vine vorba de alegerea unui stil rustic, ne putem gandi la decor si muzica specifica, dar cel mai important si imbietor element al petrecerii este mancarea. Cu ajutorul Petrecerilacort.ro, se poate servi berbecut, miel dar si purcel la protap.

Cand va imaginati aceste delicii gatite la proptap, probabil vi se par potrivite doar cu ocazia sarbatorilor pascale sau de Craciun. Petrecerilacort.ro refuza sa creada acest lucru si sustine unicitatea dorintelor fiecarui client in parte.

Astfel, apetisantul meniu ce contine carne gatita la protap poate fi inclus la orice categorie de eveniment:

• In cadrul unui botez;
• In cadrul nuntii;
• In cadrul onomasticilor/ zilelor de nastere;
• Alte evenimente deosebite.

De ce sa alegi carne gatita la protap?

Berbecut si purcel la protap

In afara de faptul ca se pot alege condimentele si carnea in functie de preferintele clientilor, acest stil de preparare ofera un gust unic al carnii. Aceasta poate fi marinata din timp, inainte de procesul termic, pentru gurmanzii petrecerii. De asemenea se pot adauga diferite condimente, legume sau vin in interiorul berbecutului, purcelului sau a mielului. Astfel, toate acestea isi vor difuza aromele din interior spre exteriorul preparatului, dand fragezime, dar si un gust deosebit.

Carnea gatita la protap poate fi unul dintre felurile principale in cadrul unui eveniment, dar se poate servi si ca o gustare intre mese.

Pe langa aceasta, se pot servi garnituri precum orez, legume gratinate, dar carnea este atat de delicioasa incat nu mai are nevoie de nimic pentru a o completa.

Pentru iubitorii stilului traditional romanesc, un berbec la protap este o alegere potrivita pentru orice fel de eveniment. Iar cum Petrecerilacort.ro ofera astfel de servicii, este o alegere numai buna pentru a avea un meniu deosebit la petrecerea dorita de dvs.

Pentru orice fel de informatii, puteti accesa pagina dedicata www.petrecerilacort.ro, iar pentru rezervari puteti apela la numarul de telefon 0763 547 733.