Botezul bebelusului tau, un moment de bucurie

Au trecut, in sfarsit, cele 9 luni… A fost greu, a fost usor, nu mai conteaza atunci cand il vezi, cand il simti, cand il tii la piept! E al tau! Te bucuri de el, te straduiesti sa fii cea mai buna mama.

Si vine cea mai importanta zi din viata lui: botezul! Alege biserica, un preot cu har, alege cei mai buni nasi pe care ii poate avea micutul tau. Impodobeste-i cristelnita cu flori sa-i fie viata frumoasa! Stiu ca te doare cand ii face baita, dar gandeste-te: e crestinat! Doamne, cate emotii! Lacrimi iti curg pe obraz, de fericire, de implinire! O multitudine de trairi si emotii iti invadeaza sufletul, nici nu mai stii ce simti. Nasa iti da copilasul infasurat in panza alba si iti spune: “Ti-am luat copilul pagan si ti l-am dat crestin”. Iti strangi odorul la piept si uiti de tine… Esti mama! Cuvintele nu mai au sens…

La sfarsit preotul iti va da certificatul de botez – marturie a tot ce s-a intamplat in aceasta sfanta zi. Pastreaza in timp dovada botezului bebelusului tau intr-un suport elegant pentru certificat. Peste ani iti va aminti de aceasta minunata zi si cu siguranta te va face sa retraiesti fiecare clipa si emotie!