Botezul bebelusului tau, un moment de bucurie

Au trecut, in sfarsit, cele 9 luni… A fost greu, a fost usor, nu mai conteaza atunci cand il vezi, cand il simti, cand il tii la piept! E al tau! Te bucuri de el, te straduiesti sa fii cea mai buna mama.

Si vine cea mai importanta zi din viata lui: botezul! Alege biserica, un preot cu har, alege cei mai buni nasi pe care ii poate avea micutul tau. Impodobeste-i cristelnita cu flori sa-i fie viata frumoasa! Stiu ca te doare cand ii face baita, dar gandeste-te: e crestinat! Doamne, cate emotii! Lacrimi iti curg pe obraz, de fericire, de implinire! O multitudine de trairi si emotii iti invadeaza sufletul, nici nu mai stii ce simti. Nasa iti da copilasul infasurat in panza alba si iti spune: “Ti-am luat copilul pagan si ti l-am dat crestin”. Iti strangi odorul la piept si uiti de tine… Esti mama! Cuvintele nu mai au sens…

La sfarsit preotul iti va da certificatul de botez – marturie a tot ce s-a intamplat in aceasta sfanta zi. Pastreaza in timp dovada botezului bebelusului tau intr-un suport elegant pentru certificat. Peste ani iti va aminti de aceasta minunata zi si cu siguranta te va face sa retraiesti fiecare clipa si emotie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *