Calatoria spre un sine mai bun

Calea spre un sine final mai bun, spre o versiune mai sanatoasa, mai productiva nu este deloc usoara, insa reprezinta o adevarata provocare. Pe masura ce va aliniati scopul si va stabiliti obiectivele, amintiti-va ca Roma nu a fost construita intr-o zi, iar aceasta odisee a implinirii de sine este una de-a lungul vietii. Iata cateva instrumente pentru a va impacheta bagajele pe masura ce va imbarcati in calatorie.

Iertare
Pe masura ce mergeti pe drumul interesant de auto-imbunatatire, veti cadea in mod inevitabil, fie ca este vorba de o noua provocare sau de un vechi obicei – si asta este bine! Singura modalitate de a va recupera si de a continua este cu iertare si acceptare. Examinand ceea ce se afla in spatele erorilor din trecut, cazaturile actuale si greselile recurente incep cu iertarea. Acordati-va aceeasi dezlegare pentru voi insiva ca si cum v-ati fi un bun prieten.

Curaj
Sa va permiteti sa va indepliniti dorintele latente este esential pentru a trai o viata intreaga si a gasi bucuria. Indiferent de cat de puternica este dorinta ta, este nevoie de curaj sa faci ceva ce nu ai mai facut pana acum. Faceti o scurta lista de lucruri pe care ati dorit dintotdeauna sa le faceti, dar timpul sau indoiala nu v-au permis sa actionati.  Poate ca v-ati dorit intotdeauna sa invatati sa cantati la pian, sa faceti fotografii, sa faceti paste de la zero, sa dansati vals sau sa faceti un curs de limba straina – indiferent de ce este, este important sa va gasiti curajul interior si sa faceti saltul pentru a incepe sa va explorati interesele nerealizate.

Perseverenta
Cresterea durerilor este inerenta cresterii si este nevoie de perseverenta pentru a ramane statornic, pe masura ce va confruntati cu obstacolele care va impiedica sa traiti cea mai buna viata. Rabdarea este un ingredient al succesului si va conduce spre un sine mai bun.

Sinceritate
Deschiderea este unul dintre cele mai valoroase instrumente pentru a va armoniza cu cat va imbarcati in calatoria dvs. pentru a deveni persoana care va doriti sa fiti. Deschideti mintea si inima spre locurile necunoscute si perspectivele proaspete, iar noi oportunitati, prietenii si cai vor urma.