Care sunt secretele succesului celei mai căutate meserii pe timp de pandemie?

Având în vedere faptul că pandemia de coronavirus i-a lăsat pe mulți oameni fără locuri de muncă, cei mai mulți au ales să se reprofileze și să încerce meserii la care înainte nici nu se gândeau că ar fi o opțiune. Foarte multe românce s-au îndreptat către meseria de model de videochat pentru a avea mai mulți bani și un venit stabil.

Deși poate pare o meserie simplă, pentru oricine, modelele de videochat au văzut că sumele enorme de bani nu se câștigă atât de ușor pe cât s-au așteptat. Cu toate acestea, la fel ca în oricare altă meserie, pentru a avea succes există anumite secrete care te fac să atingi succesul mai repede, iar acest lucru este valabil și în videochat.

Secretele succesului celei mai controversate meserii

Primul secret pentru succes într-o astfel de meserie este numărul de ore petrecute online. Conform informațiilor primite, cu cât un model petrece mai multe ore online, cu atât capătă mai multă experiență și are șanse mai mari să își mărească comunitatea de membrii. Astfel, multe modele aleg să treacă pragul celor 8 ore de muncă, mai ales în perioadele de vârf, pentru a interacționa cu cât mai mulți membri și pentru a încasa mai mulți bani.

O altă cheie a succesului o reprezintă profesionalismul. Indiferent de meseria pe care o ai în viață, atunci când îți tratezi munca cu profesionalism și respect evoluția se va vedea. În cadrul celui mai bun studio de videochat, modelele trebuie să își respecte programul de muncă, să asculte sfaturile trainerilor și să aibă ambiție pentru a putea să progreseze.

De asemenea, trainerii în videochat sunt esențiali, deoarece ajută modelul să evolueze constant, reprezentând o piesă fundamentală  din puzzle-ul succesului. Cel mai bun studio de videochat din Europa – NightProwl – deține traineri profesioniști care sunt gata să le ajute pe modele 24 / 7. Aceștia le învață pe modele cum să vorbească corect, le învață tehnici de comunicare verbală și non verbală, le  învață cum să evite un conflict ideologic și nu numai.  În plus, trainerii le ajută să aibă mișcări corecte, frumoase și armonioase și, de asemenea, le învață cum să își pună în evidență atuurile și să seducă membrii.

O altă componentă extrem de importantă a succesului în videochat o reprezintă imaginea. Cel mai bun studio de videochat investește sume colosale în imaginea modelelor pentru ca acestea să arate de fiecare dată impecabil. Astfel, o echipă formată din machieuze, coafeze, tehnician de unghii și stilist vestimentar se asigură că imaginea fetelor este perfectă atunci când camerele sunt pornite. De asemenea, un fotograf profesionist are grijă să realizeze ședințe foto modelelor pentru ca acestea să aibă un portofoliu cu imagini profi și foarte atractive.

Nu în ultimul rând, una dintre cheile succesului în videochat o constituie mixul între motivație și ambiție. Motivația principală a oricărui nou model de videochat este banul, dar cât de ambițios este acesta să îl obțină? Cât de serioasă este în programul său o tânără și cât la % dorește să se implice în această carieră?