Careul de asi in lumea mondena

Careul de asi, dintre care majoritatea aleg cel putin o varianta. Nu am nicio problema cu X ca fumeaza, cu Y ca face sex pana la epuizare sau cu Z ca ia diazepam cu votca. Fac ce vreau din viata mea cat timp nu ii deranjez pe altii si nu pot pleca urechea mai ales la sfaturi date de necunoscuti.

Ceva mi-a atras atentia asupra oamenilor care se tin departe de orice element dintre cele 4 care alcatuiesc titlul articolului. Bine, ei sunt cei care vor face sex pentru prima data in noaptea nuntii si apoi inca de cateva ori doar in scopul unui urmas, pentru ca altfel este pacat. Unul dintre ei e pe Softpedia si ii intreaba pe altii ce li se pare interesant la sex, droguri, tigari si alcool. El are 21 de ani, este virgin si se va casatori tot cu o virgina. Adica e pocait.

Are si argumente in sustinerea sexului dupa casatorie: a adus un argument din biblie, mai precis din exod 20:14 – “sa nu preacurvesti.” Biblia nu e buna ca argument in astfel de discutii, dar din pacate e singurul de partea celor drepti si semi-sfinti. De asemenea, considera ca nu exista nepotrivire la pat – daca Dumnezeu vede ca tu esti pur si consoarta ta la fel, va va face in mod magic compatibili.

Am luat o pauza de cateva minute de la scris si mai citeam topicul, cand m-am intors m-a strafulgerat gandul ca omul asta nu practica masturbarea, care parca e un pacat de moarte. Ar fi trebuit sa-mi dau si o palma pentru ca am cutezat sa ma gandesc la asta, date fiind informatiile de pana acum.

O sa continui tema careului de asi cu alt subiect, al celor care intreaba: “ce vezi tu asa interesant la tigari, alcool sau droguri?”