Cat de buna este o drujba Makita?

Sa inteleg ca daca ai ajuns aici cauti o drujba Makita? Daca e corect ceea ce am spus, atunci ai ajuns in locul potrivit. Stiu destule despre drujbe, mai ales despre cele de la Makita, pentru ca mi s-a ivit des oportunitatea sa lucrez cu ele.

Fie ca vrei informatii despre o drujba pe care deja ai cumparat-o sau pur si simplu cauti una pe care sa o achizitionezi acum, sigur gasim ceva si pentru tine. Daca vreti o sursa de informare mai complexa, va sugerez sa intrati aici. Am consultat si eu informatiile de pe acest topdrujbe.ro si sunt cat se poate de bune, mai ales pentru un debutand in domeniul motofierastraielor.

M-am gandit sa va scriu si eu, dar mai pe scurt, cat pentru un articol pe un simplu blog, care sunt informatiile fara de care n-ar trebui sa pleci la drum inainte sa iti cumperi un motofierastrau de la Makita.

Drujbele Makita – ce sa alegi?

V-as fi facut o scurta lista a drujbelor de la Makita, insa nu stiu cata relevanta ar avea din moment ce in online-ul romanesc nu se gasesc foarte multe modele de la ei. In orice caz, daca vreti doar recomandarile, toate cele pe care le gasiti la linkul de mai sus, pe topdrujbe, sunt bune. Ideea e doar sa alegeti in functie de ce vreti sa faceti cu drujba. Daca o folositi acasa, luati electrica, daca vreti ceva mai profesional, benzina e singura solutie.

Beneficiile motofierastraielor Makita

Drujbele pe benzina sunt cele mai puternice si taie cel mai repede. Din nefericire, utilizarea lor este limitata doar la spatiul exterior, asta din cauza faptului ca produc fum si n-ai putea sa o folosesti intr-un atelier. Cel putin e bine ca o poti folosi indiferent de vreme, fie ca este ploaie sau zapada.

Cu siguranta sunt si cele mai grele pentru ca la greutatea lor se adauga si rezervorul. Motorul fiind puternic, ar fi pacat sa nu fie o drujba solida, rezistenta si voluminoasa, astfel incat sa poti taia arbori cu diametrul mai mare fara nicio problema. Greutatea ramane un dezavantaj, pe langa zgomotul mare pe care il produc si emisiile de fum.

Drujbele electrice se folosesc in interior, dar si exterior. Multi le iau pentru casa si le folosesc pentru taierea lemnelor deja sectionate. Le poti folosi atata timp cat distanta de la sursa de energie electrica si pana la zona de utilizare nu depaseste pragul de 30m, considerat prag maxim pentru utilizarea optima a unui dispozitiv electric.

Sunt silentioase, se pornesc foarte usor si au greutate redusa, dar nici puternice nu sunt. Nu va asteptati sa functioneze pe cine stie ce copaci, dar nici probleme nu cred ca aveti daca doborati un mic arbore din propria gradina.