Cautati intotdeauna captuseala de argint – 6/ 10

Vedeti paharul pe jumatate plin sau pe jumatate gol?

Cercetarile au aratat ca cei care sunt mai optimisti cu privire la viata lor, sunt mult mai susceptibili sa isi atinga obiectivele, deoarece au mai multa incredere in ei insisi.

Va recomandam sa adoptati o atitudine iubitoare si plina de grija fata de voi insiva, astfel incat sa puteti vedea mai bine binele inerent in voi insiva si in ceilalti.

Daca acest lucru va este dificil, incercati sa faceti o lista cu toate atributele pozitive pe care le aveti si nu va concentrati asupra niciunui aspect negativ.

Ori de cate ori va simtiti pesimist, scoateti aceasta lista si cititi-o.

Acest lucru va va ajuta sa va transformati mentalitatea negativa si sa va bazati asupra atuurilor si atuurilor personale.

Inainte de a-l cunoaste, veti fi bine pe drumul dvs. pentru a va atinge obiectivele.

Folosirea recunostintei este o modalitate prin care Julie Lauren, autor si podcaster, invinge gandurile negative.

”[Sfatul] ei pentru transformarea unui gand negativ este sa schimbi pur si simplu unul sau doua dintre cuvintele din gand pentru a permite mai multa recunostinta.

De exemplu, in loc sa ma gandesc si sa spun „trebuie sa fac x, y si z”, puteti spune, „o sa fac x, y si z.” Sa spunem ca iti urasti absolut treaba si te temi ca mergi la munca. .

Intoarceti scenariul si incepeti sa ganditi si spuneti ca, in timp ce jobul dvs. actual nu este situatia dvs. de vis, va trece la urmatorul pas si cautati cel putin un lucru pozitiv despre ziua voastra. Si apoi reaminteste-ti acest lucru oricand incepi sa te simti negativ. Gandurile tale devin realitatea ta. Ganditi-va pozitiv si situatia va fi pozitiva. „