Ce faci pentru tine EQ

Este in mod absolut merita 100% sa lucrati in mod constant la cresterea eq-ului. Inteligenta emotionala va poate imbunatati viata si va poate ajuta sa realizati intregul potential.

Ati cunoscut vreodata o persoana care pare doar ca o roca a oricarei persoane pe care o cunoaste? Asta este, ei intotdeauna pastreaza rece si stabil indiferent de ce se intampla. Probabil ca au un EQ inalt.

O persoana inteligenta din punct de vedere emotional va avea mai multa coerenta in viata. Adica, vor avea mai putine valori si scaderi. Ei vor vedea lucrurile mai clar si vor avea incredere linistita ca pot face fata provocarilor vietii. Ei nu vor lasa emotiile lor sa-si preia modul lor rational de gandire si astfel vor avea o viata plina de mai  multa dragoste, bucurie si implinire.

In plus, fiecare aspect al vietii tale se va imbunatati, pentru ca vei fi mai bine pregatit pentru a face fata vietii in general. Locurile de munca vor deveni mai usoare si mai pline de satisfactii, iar viata personala se va imbunatati dramatic in timp.

Luati in considerare acest lucru: unii oameni celebri care demonstreaza o inteligenta emotionala considerabila ar fi Paul Newman, Robert Redford, Warren Buffett si Meryl Streep. Cei care nu fac asta? Justin Bieber, Lindsay Lohan si Amanda Bynes.