Ce fertilizanți ecologici folosește Goji Bio Brașov pentru culturile de Goji?

Cuvântul ecologic atrage din ce în ce mai mult atenția populației, iar problema poduselor ecologice stă pe masa conducătorilor fiecărui stat în parte datorită importanței crescute pe care o au aceste produse pentru organismul uman. Astfel, menținerea produselor într-un mod cât mai ecologic, cât mai natural, devine o adevărată problemă atât pentru marile firme producătoare de alimente cât și pentru producătorii de materii prime.

Este bine cunoscut faptul că multe produse alimentare care se găsesc pe rafturile magazinelor sunt pline cu diverse substanțe care au ajutat la creșterea precoce a plantelor, la coacerea fructelor într-un mod vertiginos sau conservarea unui timp îndelungat a diverselor alimente. Toate aceste procese rapide de prelungirea a termenului de valabilitate sau de atingere rapidă a maturității plantelor afectează în timp organismul uman mai ales dacă aceste produse sunt consumate zilnic. Nutriționiștii trag semnale de alarmă în fiecare zi în privință consumului acestor tipuri de alimente, încercând să țină piept unui număr cât mai mare de producători care folosesc astfel de substanțe.

Goji Bio Brașov, unul dintre producătorii care se poate lăudă cu o plantație de fructe goji 100% bio prin folosirea de fertilizanți ecologici

Există producători de materii prime care au înțeles problemele prevăzute de nutriționiști, astfel că au început cultivarea de fructe și legume prin folosirea de îngrășăminte ecologice. Unul dintre cei mai atenți producători care a răspuns încă de la înființarea plantației la aceste semnale de alarmă îngrijorătoare, aducând doar fructe bio, este Goji Bio Brașov. Acest producător reușește să atingă cu brio standardele de calitate ecologică impuse de instituțiile aviazate, folosind în culturile de plante goji doar produse ecologice care asigură o dezvoltare naturală a plantei.

Unul dintre îngrășămintele organice care ajută la o „alimentație” corespunzătoare a răsadului este Italpollina. Goji Bio Brașov are grijă ca fiecare arbust goji să primească doza de îngrășământ organic necesară creșterii arbustului în condiții naturale. Acest tip îngrășământ este bogat într-o cantitate însemnată de nutrienți, substanțe organice și microorganisme menite să sporească procesul microbiologic al plantelor, evitând astfel insolubilitatea elementelor de fosfor și azot.

Pe lângă îngrășământ organic, pentru a se putea dezvolta într-un mod natural, o plantă are nevoie de fertilizator care să îi permită să își extragă din sol substanțele necesare dezvoltării. Guanito este un fertilizant organic folosit de prima plantație certificată bio a plantelor Goji din România, care asigură plantelor un sol încărcat cu o cantitate optimă de azot și fosfor organic pe care acestea le pot asimila într-o proporție de 100%. Cu ajutorul acestuia se asigură un balans echilibrat de nutrienți de care planta are nevoie până la maturitate.

Un alt fertilizant organic care este specific solului lipsit de substanțe azotoase este Dix. Acest tip de fertilizant organic este specific perioadelor toamnă- iarnă de pre-însămânțare, menit să ajute la germinarea semințelor într-un mod adecvat, sau pre-transplatare, ajutând plantele să facă față cât mai ușor acestui proces traumatizant. Specific cu preponderență pentru solurile cu fertilitate medie, el este asimiliat în totalitate de către plante.

Goji Bio Brașov, producătorul cu o viziune amplă asupra viitorul ecologic

Producătorul Goji Bio Brașov se asigură că cele două culturi de fructe bio goji pe care le deține sunt hrănite corespunzător cu substanțe organice menite să ofere gustul și valoarea nutrițională și energetică specifică. Astfel, aplecat spre oameni și spre bunăstarea societății, producătorul are o viziune amplă spre viitor, promițând aducerea pe rafturile magazinelor numai fructe goji care desăvârșesc standardelor europene ecologice.