Ce învățăm din pilda maestrilor buni la toate?

1. Dacă plătesc puțin pe un bilet de avion înseamnă că angajații companiei dă zbor și ai aeroportului au tot dreptul să-ți fure din bagaj. Pe același principiu aștept ca filmele de miercuri seara de la mall (orange..) să fie rulate până la jumătate.

2. Un angajat al aeroportului poate să-ți pună interdicție în aeroport. Adică dacă l-ai stresat și i-ai deranjat somul de veci cu bale, e clar, nu mai intri în aeroport. Trebuie doar să-ți știe numele. Eu dacă le-aș știi p’ale lor le-aș trimite un link către ejobs. Că n-ar mai avea servicii de a doua zi.

3. Trăim într-o țară de căcat, unde clientul este o victimă.

4. Pasagerii unui avion de cursă low cost nu tre’ să știe că se aterizează pe alt aeroport decât cel prestabilit. Ce pula mea, ai plătit puțin, ce atâtea pretenții? Taci dreacu’ din gură și zi mersi că nu te-a dus în altă țară. Again, asta e conform incompetenților angajați acolo.

5. Trăim într-o țară naspa.

6. in loc sa multumiti k aceste companii fac tot posibilul k pasagerii sa fie in cea mai mare siguranta – mentalitate de retardat. Nu, nu mulțumesc, aceste companii asta trebuie să facă. Nu tre’ să mulțumesc. Fiecare cu job-ul lui.

7. Trăim într-o țară de căcat.

8. Nu știu cine recrutează personal în asemenea domenii, dar ar trebeui concediat sau trimis la un training undeva într-o țară civilizată.

9. Angajatorii susțin interviurile după o noapte de beție, îi doare pe cine angajează și pentru ce. Adevărul e că și un analfabet poate să mute bagaje dintr-un colț în altul, dar nu toți analfabeții sunt și hoți. Zic.

Până data viitoare doresc să vă adresez un salut, cu maxim respect.