Ce planuri aveti pentru a doua jumatate a anului 2015?

Daca inceputul anului 2015 nu s-a dovedit prolific pentru dezvoltarea dumneavoastra personala si profesionala, probabil ca ar trebui sa incercati o schimbare pe finele anului, mai ales ca suntem abia in luna august si ipotetic exista timp suficient pentru orice ne-am propune. Pentru ca sfaturile merg in general in doua directii, asa vor fi impartite si sfaturile noastre cu privire la artificiile care v-ar putea genera din nou o stare de bine, fara sa implice resurse foarte mari care nu pot fi economisite tacticos. Dupa cum bine stiti, starea de bine provine atat din confortul pe care il resimtim in jur, fie la locul de munca sau in sanul propriului camin, cat si din multumirea pe care o castigam in momentul in care reusim sa ne atingem anumite obiective: izolarea locuintei cu polistiren expandat, vopsirea dormitorului, reamenajarea gradinii, etc.

Fara dar si poate, daca locuinta noastra nu reuseste din anumite puncte de vedere sa ne ofere confortul pe care il dorim, cel mai probabil ar fi cazul sa efectuam cateva modificari in structura si estetica sa. Aici discutia se imparte in functie de resursele financiare de care dispuneti la un moment dat pentru ca nu toata lumea este disponibila din punct de vedere material sa investeasca sume considerabile in innoirea aspectului sau in dotarile apartamentului sau. Totusi, incepem cu un asa numit „must – have” pentru o casa primitoare si anume confortul termic. Bineinteles, cu totii ne-am dori ca pe timpul iernii sa beneficiem de libertatea de a ne regla temperatura pana la 20 – 24 de grade Celsius in fiecare incapere, insa costurile pentru un asemenea lux se vor reflecta in facturile uriase la intretinere sau utilitati.

Asadar, trebuie sa identificam o solutie mult mai practica si economica, iar recomandarile specialistilor in constructii ne sfatuiesc sa ne izolam termic locuinta. Ce alt material ne-ar putea oferi protectie corespunzatoare si un pret rezonabil de achizitie decat polistirenul expandat? Cu siguranta, exista si alte alternative insa puterea de investitie a unei persoane ce dispune de un buget lunar mediu nu va reusi sa acopere costurile unei asemenea achizitii, asa ca este recomandat sa ramaneti fideli acelor izolatii cu polistiren expandat. Avantajele sunt numeroase, important fiind faptul ca veti elimina igrasia din propria locuinta si veti beneficia pe tot parcursul anului de un confort termic excelent, generat de izolatia cu un material nepoluant si accesibil ca pret.

Pentru ca am vorbit despre indeplinirea unei dorinte de ordin casnic ar trebui sa ne gandim putin si la propria persoana, momentele usoare de egoism fiind indispensabile pentru buna dispozitie a fiecarei persoane. Aici lucrurile sunt destul de simple pentru ca nimic nu ne-ar putea face mai fericiti decat o escapada intr-o locatie pe care ne dorim de mult timp sa o vizitam. Fie ca ne gandim la o excursie la Disneyland alaturi de cei dragi sau la un citybreak in doi, Franta reprezinta o tara care isi merita pe deplin renumele international. O sugestie captivanta, romantica si misterioasa este Orasul Luminilor – Parisul. Nu exista persoana care nu aiba pe wishlist vizitarea capitalei franceze, renumita pentru uimitoarele monumente istorice si culturale pe care le ofera turistilor impatitimi, pentru planul culinar incantator si pentru expansiunea constanta din lumea modei. O destinatie de vis, atat pentru publicul feminin cat si pentru cel masculin, Parisul ramane o profunda oaza de relaxare care te imbie cu o cultura multifatetata, cu un spirit libertin si extrovertit, dar si cu un vibe social care nu are cum sa iti ramana indiferent.