Ce sa iti pui in bagaj pentru un look de milione in vacanta!

Cu putina organizare si atentie in fata, va puteti bucura de vacanta dvs. in stilul fara stres. In timpul ambalarii pentru o calatorie, ganditi-va la versatilitate, capacitate de uzura si familiaritate. Calatoria nu este momentul sa incercati noi piese, sa purtati costume prea complicate sau sa va scoateti articolele speciale.

Pantof intr-o culoare neutra
Pantofii intr-o culoare neutra intr-un bronz, taupe sau nud sunt cea mai versatila nuanta pentru calatorii. Cele mai multe calatorii pot fi suportate doar de trei perechi de pantofi (inclusiv de cele pe care le purtati in ziua calatoriei); de exemplu, o sandala plata, o panta mica si un calcii ridicat sau un adidativ, un costum de balet si un baston cu toc, in functie de natura calatoriei.

Blugi skinny
Blugi blugi sau drepti sunt foarte versatili, deoarece pot fi purtati cu orice tip de incaltaminte, de la o sandala plata pana la o camasa pe un toc inalt. Ele pot fi, de asemenea, imbracate cu un pulover confortabil si adidasi pentru ziua voastra de calatorie sau imbracati cu o bluza si tocuri pentru cina afara.

Geaca de piele
O jacheta de piele usoara poate fi purtata atat cu blugi, cat si cu o tee sau o rochie. Impreunat cu un pulover si o esarfa, poate fi suficient de cald incat sa va aduca pe avion din vreme rece si odata ce ati ajuns undeva mai cald, o puteti arunca peste umeri cu o rochie pe o seara mai rece.

Bluza tiparita
O bluza intr-o imprimare sau in culori pop este o piesa de calatorie excelenta, pe masura ce o puteti asocia cu blugi si pantaloni, pantaloni scurti si sandale sau inveliti intr-o fusta cu calcai. Puteti adauga o coloana sau o esarfa sau pastrati-o simplu cu accesorii minime.

Esarfa usoara
O esarfa usoara este un accesoriu esential de calatorie. Impachetati-o in carul dvs. de rulare ca un strat suplimentar pentru aeroporturile reci, utilizati-l ca accesoriu pentru a va schimba o privire in timp ce va deplasati si chiar purtati-o ca o piscina sarong.

Intotdeauna impachetati pentru mai putine zile decat veti fi plecati, mai ales daca veti avea acces la o masina de spalat si un uscator. Planificati sa re-purtati costume de cateva ori pe calatoria dvs.; de exemplu, planificati sa purtati aceeasi tinua in ambele zile de calatorie la capetele din fata si spate ale calatoriei dvs. si reincarcati cel putin una pana la trei echipamente in timp ce va deplasati, in functie de durata calatoriei. Aveti posibilitatea sa planificati sa reincarcati hainele exacte sau sa amestecati si sa potriviti piesele versatile pe care le-ati ambalat cu grija in valiza dvs.

Este nevoie de un efort mai mult in fata pentru a pune impreuna puzzle-ul unei dulapuri de calatorie care poate fi amestecat si potrivite si purtate in diferite moduri, dar veti calatori mai usor si odata ce ati plecat, nu va trebui sa dati un al doilea gand despre ce sa poarte sau sa-ti faci griji despre vremea sau evenimentele neprevazute. Acum stai linistit si bucura-te de vacanta ta bine meritata.