Ce transmit postarile de pe blog?

Mi-am citit ultimele posturi de aici și de dincolo. Câteodată mă mai citesc, când nu mai am alternative. Și mi-am dat seama că ar trebui să fiu mai serioasă, dă’o dracu’ dă treabă, că prea fac haz de necaz la orice chestie. Cum mie îmi pasă foarte mult de gura lumii, ce-o să zică lumea? Ia uite, Bad Pitzi e neserioasă.. (ultima glumă, promit) Deci, acesta este un post serios. Sau se vrea a fi un post serios.

Atunci când nu știi de glumă, te numești un ursuz. Atunci când nu știi de gluma și nici nu ești auto-ironic te numești un ursuz bătrân. Cum eu nu fac parte din niciuna din cele două categorii, rezultă că sunt verde. Adică tânără (nu mă refer doar la ani ci și la suflet) și deloc ursuză. Deci, dacă n-o să mai am de cine să râd, o să râd de mine. Oricum o fac deja, dar o s-o fac cu mai multă pasiune.

Atunci când tu nu știi de glumă și nu înțelegi nici ironia sau auto-ironia altuia, înseamnă că n-ai ce să cauți la mine pă blog să citești ce scriu eu aici, pentru că am dedus că ești un retardat socio-emoțional irecuperabil și deja mi-e milă de tine. Sentimentul de milă este unul ce se vrea a fi tare egoist și pe care al trebui să-l simt doar pentru mine. Nu’s suficient de altruistă încât să-mi fie milă și de tine. Deci este imposibil ca între noi să fie o relație. Așa că am două sfaturi pentru tine, subtile bineînțeles, le poți vizualiza în pozele de mai jos.