Ce trebuie sa faci pentru detoxifierea organismului?

Viata sub influenta alcoolului, stresului, poluarea si deficientele nutritionale pot fi deranjante, iar decizia de a va detoxifia organismul este intotdeauna inteleapta. Detoxifierea nu are nevoie de un tratament spa scump sau mult e alte proceduri complexe. Iata cateva sfaturi simple :

1. Renuntati la consumul de zahar

Incepeti prin reducerea cantitatii de zahar pe care o consumati pe tot aprcursul zilei. Desi zaharul va ofera energia necesara, daca consumati prea mult zahar, poate provoca o productie mai mare de insulina, iar presiunea asupra pancreasului va produce o crestere. Acest lucru duce la un sentiment de oboseala cronica si poate duce la cresterea excesiva in greutate in cele din urma.

2.Incepeti sa faceti miscare

S-ar putea sa aveti un program haotic de-a lungul saptamanii, dar asta nu trebuie sa va impiedice la o anumita perioada, de preferinta dimineata, sa faceti exercitii. Un stil de viata sedentar provoaca numeroase probleme cum ar fi diabetul, bolile de inima, obezitatea etc. Exercitiile regulate nu numai ca sporesc circulatia sangelui si a limfei in intreg sistemul, dar imbunatatesc si digestia, intarindu-ti mintea  si dau forta adecvata corpului cu un avantaj suplimentar de a pierde grasimea corporala.

3.Bea mult ceai

Ceaiul nu numai ca va ofera doza zilnica de antioxidanti, dar si hidrateaza corpul si va opreste de la supraalimentarea intre mese, in special in momente gresite. Este un controler de dieta semnificativ si cofeina din acesta este de asemenea delicata. Prin urmare, beneficiile ceaiului sunt multiple. Detoxifierea corecta duce la un metabolism rapid ceea ce duce la o crestere a sanatatii generale.