Ce trebuie sa stii cand alegi o formatie pentru botez?

Cu totii stim ca muzica este ingredientul princiapl al oricarei petreceri reusite, ce ofera vibratie si o atmosfera de neuitat. Bineinteles, asta daca stim cum sa alegem ceea ce noi si invitatii nostri avem nevoie pentru a ne simti bine.

Cand vine vorba despre un botez, pretentiile sunt ceva mai ridicate in ceea ce priveste muzica si atmosfera de petrecere. Asadar, iata cateva criterii pentru alegerea unei formatii potrivite stilului tau si in functie de formatul pe care il va avea evenimentul organizat de tine:

1. Ai posibilitatea de a alege?

Este foarte important ca formatia sa dispuna de un playlist variat, din care sa iti perimiti sa selectezi piese care te incanta si care crezi ca se potrivesc cu muzica pe care o vrei pentru invitatii tai. Iti doresti sa inspiri o petrecere de bun gust, si nu sunt multe formatii pentru botez care permit sa faci asta. Asa ca acorda-ti timp si vizualizeaza ofertele inainte de a face o alegere pe ultima suta de metri.

2. Oferta trupei include si muzica dintre seturi?

Este de la sine inteles ca o formatie nu va putea sa cante pe durata intregii petreceri fara oprire, asa ca discuta de la bun inceput daca muzica din pauze este asigurata de ea. Astfel, nte asiguri ca nu va trebui sa investesti bani pentru a plati un Dj sperata, care sa mentina atmosfera in aceste momente. De asmenea, nu te grabi catre prima oferta iesita in cale, deoarece cu cate costul este mai scazut, cu atat prestatia va fi mai slaba.

Formatie botez BucurestiDaca iti place foarte mult formaatia pentru botez pe care vrei s ao alegi, insa nu include si muzica dintre seturi in onorariu, ai alternativa de folosi propriul Ipod sau dispozitiv muzical, ce va aduce un sentiment personal atmosferei prin melodii care te reprzinta pe tine si momentul special din viata ta.

3. Ai un playlist variat?

Stim ca invitatii sunt multi si gursturile difera de la caz la caz, insa toata lumea se bucura de voie buna. Asa ca daca esti in cautarea unei formatii pentru botez in Bucuresti, Trupa Amatis se va ocupa de buna dispozitie a invitatilor tai intreaga seara prin melodii de exceptie, multumind chiar si cele mai variate gusturi.

In fond o petrecere de botez se celebreaza prin veselie si amintiri colorate, printre care si dansurile sau bataile din palme pe muzica preferata, fie ca vorbim despre muzica usoara romaneasac sau internationala, despre muzica instrumentala sau muzica de petrecere si folclor.

4. Cu ce se diferentiaza oferta de celelalte?

Trupa Amatis propune un concept complet, aducand in plus si o echipa care sa intretina atmosfera prin dansuri artistice. Miscari elegante si fascinante vin sa trezeasca dorinta pentru dans si distractie chiar si celor mai timizi petrecareti. De asemenea, fromatia se preteaza la orice stil muzical, oferind o verietate de stiluri pentru o petrecere de botez cu atmsofera diversificata pentru incantarea fiecarui invitat.

5. Cat timp canta o formatie pentru botez?

Intereseaza-te ce tarif percepe trupa pe care o alegi si in functie de ce perioada de timp, astfel incat sa fii sigur ca intreg evenimentul este asigurat corespunzator. Fiecare formatie isi seteaza timpul prestarii in functie de nevoile clientilor, insa depinde si de talentul tau de a negocia.

Astfel, fie ca esti in cautarea unei formatii pentru botez in Bucuresti sau il alta parte, identifica cu grija asteptarile tale si ale invitatilor tai de la o astfel de petrecere si orienteaza-te in functie de criteriile de mai sus.