Care sunt cele mai bune alternative low cost de aparate de tuns?

Daca esti un tip soft si te-ai saturat sa dai tot timpul banii la frizer si sa-ti astepti randul cu siguranta vei cauta cea mai ieftina masina de tuns care sa fie simultan si performanta.

Insa ce ne facem atunci cand, resursele sunt limitate si nu ne putem permite sa irosim foarte multi bani pe un astfel de accesoriu?

Este inceput de an, iar resursele tale sunt aproape nule, datorita faptului ca in luna trecuta au existat cheltuieli foarte mari odata cu sarbatorile, revelionul si probabil alte party-uri sau zile onomastice…astfel ce ar fi de facut?

Afla ca, producatorii s-au gandit la toate si iti ofera alternative low-cost pentru ca tu sa-ti efectuezi frizurile dorite acasa sau in deplasare la cel mai mic pret, pentru ca grijile tale sa dispara instantaneu.

Pentru a nu te mai tine in suspans, iti recomand mai jos 2 alternative low-cost, iar indiferent de selectia facuta nu vei regreta investitita si vei stii ca ai un prieten de nadejde atunci cand vine vorba de ajustarea  parului sau a dimensiunii sale.

 

Masina de tuns Technika de 40W

Acest tip de masina de tuns iti permite sa efectuezi tot felul de tunsori moderne comod, chiar de la tine de acasa sau din camera de hotel, daca te aflii la o intalnire de afaceri.

Dispune de un maner ergonomic, care nu iti creeaza disconfort la prindere si o putere suficient de mare sa opereze pe orice dimensiune a firului de par.

Dotata cu 8 accesorii, printre care se numara: 1 foarfeca, un pieptan, 4 lame de diverse dimensiuni, 1 pensula de curatare si un lichid lubrificant, aceasta masina de tuns promite sa iti ofere cele mai in trend look-uri la doar 43,45 lei, redusa cu 21% fata de valoare sa initiala.

 

Masina de Tuns Princess 535600

Aceasta masina de tuns promite sa ofere barbatilor si copiilor cele mai bune tunsori datorita tehnologiei sale.

Lamele sunt facute din otel inoxidabil, iar motorul este unul suficient de puternic pentru a opera pe toate tipurile de dimensiuni ale parului.

Greutatea sa de doar 0,231 kg permite manevrarea cu usurinta,  iar accesoriile sunt foarte bune atat pentru diversitatea tipurilor de par cat si pentru intretinere, 4 piepteni de diverse dimensiuni, o foarfeca, o periuta de curatare si un tub de ulei lubrifiant venind in ajutorul tau pentru a avea cele mai bune rezultate.

La doar 55,93 lei redusa cu 40% fata de valoarea sa initiala, aceasta masina pare sa fie o alternativa de succes pentru oamenii care tin la ingrijirea lor.