Cea mai inteligenta solutie de incalzire

Alegand incalzire in pardoseala optati pentru o solutie actuala, eficienta si durabila de a incalzi casa economisind resurse considerabile. Functionarea pe baza de electricitate este gandita in spiritul dezvoltarii durabile, acesta fiind cea mai ieftina varianta de energie si cea care va fi cea mai raspandita in viitor. In felul acesta veti fi cu un pas inaintea tuturor, alegand o solutie de viitor cu impact direct in buget si pentru mediu.

Incalzirea in pardoseaza functioneaza pe acelasi principiul al caloriferelor si anume folosind radiatia de caldura. Diferenta esentiala este ca in timp ce un calorifer este amplasat in dreptul ferestrei si de multe ori se dovedeste ineficient, un sistem de incalzire in pardoseala se poate instala in mod personalizat.

Pentru a intelege modul lui de functionare este suficient sa va ganditi la un fier de calcat. Sistemul de incalzire in pardoseala este conectat la reteaua electrica si se incalzeste atat cat este solicitat de catre beneficiar pentru a optimiza temperatura incaperilor. El poate fi instalat in orice incapere, fie ea living, dormitor, bucatarie, baie sau holuri si este compatibil cu toate variantele de finisaj pentru pardoseli.

In special in baie si in dormitor, incalzirea in pardoseala este o solutie revolutionara care ridica substantial indicele de confort al acestor spatii. Imaginati-va doar cat de placut este sa va dati jos din pat pe o pardoseala calda in timpul iernii, sau sa iesiti dintr-o cabina de dus pe o pardosea calda si uscata.

Acest sistem de incalzire in pardoseala este benefic nu numai pentru utilizatori, dar si pentru sanatatea cladirii pentru ca incalzirea corespunzatoare si distribuita uniforma previne acumularea de condens si umezeala si dezvoltarea de mucegaiuri sau alte patologii ale cladirii de care toata lumea se fereste.

Puteti folosi incalzire electrica in pardoseala si pentru spatiile exterioare ale casei. Rezistentele electrice montate in pavaj sunt utile pe timp de iarna pentru a incalzi si dezgheta aleile de acees in cladiri, scarile exterioare si rampele de acces spre garaje sau parcaje subterane.