Cea mai tare gluma

Weekend-ul ăsta am fost la mol, să-mi caut rochie de revelion. Mă duc la un bairam undeva la nişte unii acasă, dracu’ să-i pieptene. Tre’ să arăt bine spre foarte bine. N-am găsit nimic, m-am crizat şi-am băgat o raită pe la Gima. Şi în timp ce eram la raionul de cosmetice şi inversam tuburile de vopsea din cutiile lor (e o activitate pe care o mai practic din când în când sub formă de research pe reacţiile femeilor la nervi), mi-am zis c-ar fi mai bine să iau nişte carne de porc cu banii de rochie.

Zis şi făcut. Am terminat de schimbat vreo 40-30 de tuburi de vopsea, le-am mutat de la blond la brunet şi invers. Cu nuanţele neutre nu m-am jucat pentru că e pierdere de timp, oricum nu se observă, haosul pe care-l vreau eu ca reacţie este la nivel de 2 pe o scară de 1 la 10. Buuun. Şi plec de la cosmetice, mă duc la carne. Am luat vreo 20 de kile de porc. Să fie.

Am ajuns acasă, am umplut congelatorul. Ce bine mă simt. De revelion o să stau în pijamale, că oricum nu mă alege nimeni. O să am orgasm când muşc din cârnaţ şi privesc spre elcede la Stela Popescu şi Arşinel, producţie 1990. Apogeul o să fie când aducem friptura pă masă, o să fie exact când dau ăştia cu artificii. O să dau pe OTV, că sigur au program mişto.

Dracu’ să-i ia p’ăia cu petrecerea lor dă apartament.