Cele mai rentabile pachete de cazare in Delta oferite de pensiunea Aquavilla

Delta Dunarii este o destinatie preferata de multi turisti romani si straini pentru a petrece vacanta. Habitatul natural deosebit, biodiversitatea, posibilitatea de a practica sporturi nautice, plimbarile cu salupa pe bratele Dunarii, reprezinta cateva aspecte care transforma Delta Dunarii intr-un loc unic in lume.

Te poti bucura de cazare de lux la Delta Dunarii la pensiunea Aqua Villa, ce ofera clientilor pachete turistice la preturi avantajoase, in raport cu serviciile oferite.

Petrece o vara de neuitat plimbandu-te cu salupa prin Delta Dunarii

In sezonul estival, Aquavilla ofera clientilor sai posibilitatea de a opta pentru un sejur Delta Dunarii all inclusive. Pentru doar 1200 RON de persoana, clientii se pot bucura de 3 nopti in camere duble, cu micul-dejun, pranzul si cina incluse in pret.

Te poti plimba 3 ore cu salupa pe Lacurile Fortuna si Baclanesti sau in zona Sulinei, iar pensiunea asigura transportul de la vila la Tulcea si inapoi.

Pentru o vara de neuitat, pe langa plimbarea cu salupa, poti alege sa te plimbi cu barca cu motor, ori sa te plimbi gratuit cu bicicleta in imprejurarile pensiunii.

Accesul la piscina complexului este gratuit.

Redescopera farmecul toamnei petrecute in Delta Dunarii

Poti vizita alaturi de familie sau prieteni Delta Dunarii si in afara sezonului estival. Aquavilla te invita sa redescoperi farmecul toamnei intr-un cadru natural deosebit. Pachetul rentabil cuprinde 2 nopti de cazare in camere duble si 2 mese pe zi. In plus, Aquavilla le ofera clientilor 2 reprize de pescuit de cate 4 ore cu barca cu motor pe Lacurile Fortuna, Baclanesti si imprejurimi.

Fotografiaza Delta Dunarii in timp ce te plimbi cu iahtul

Aquavilla ofera clientilor posibilitatea de a se plimba in Delta Dunarii cu iahtul. Pachetul business pentru 5 persoane cuprinde posibilitatea de a te plimba pe lacuri aproximativ 4 ore, pentru 900 de euro.

Unii clienti pot opta pentru un pachet business pentru 5 persoane, dar cu 2 excursii. Acesta cuprinde: transferul Tulcea-Aquavilla si invers, plimbarea propriu-zisa cu iahtul, precum si o excursie la

Padurea Letea ce dureaza aproximativ 6 ore. Aici, poti fotografia cadrul natural deosebit. In plus, pachetul cuprinde si o vizita a localitatii Mila 23 si a lacurilor Fortuna, Balanesti, precum si navigarea pe canalul Sontea si canalul 36-Tulcea. Toate aceste oportunitati de a descoperi frumusetile unice ale Deltei Dunarii sunt incluse in pretul rentabil de 1300 Euro.

Pescuieste in Delta Dunarii

Fie ca esti pescar profesionist, fie ca esti pescar amator, pachetele turistice puse la dispozitie de Aquavilla includ si posibilitatea de a pescui si de a descoperi varietatea uimitoare de pesti specifici zonei. Lacurile Fortuna si Baclanesti reprezinta locuri potrivite pentru pescuit.

Fie ca optezi sa explorezi Delta Dunarii in sezonul estival ori sa descoperi frumusetea acesteia in extrasezon, te vei bucura garantat de o vacanta in care nu ai cum sa te plictisesti si in care vei avea ocazia sa descoperi biodiversitatea Deltei Dunarii, sa mananci preparate pe baza de peste, sa te plimbi cu salupa si cu iahtul si sa te relaxezi intr-un cadru natural de poveste.