Cele patru insule din Galapagos

Cei mai multi dintre vizitatorii Insulelor Galapagos prefera sa ajunga acolo prin intermediul croazierelor. Insa o mare parte dintre acestia ar prefera sa petreaca timpul de relaxare pe teren, intr-un hotel situat pe insule, nu pe vapor. Puteti ajunge acolo si cu ajutorul iahturilor de croaziera, insa trebuie sa fiti norocosi pentru acest lucru.

Exista mai multe tururi in Galapagos pe fiecare dintre cele patru insule. Aceste patru insule sunt: Isabella, Santa Cruz, Floreana si San Cristobal. Excursii si oferte Galapagossunt disponibile pentru a ajuta vizitatorii sa obtina mai multe informatii privind activitatiile disponibile pe fiecare din aceste insule. Sa calatoriti aici poate fi destul de scump dar daca profitati de ultimele oferte last minute pretul va fi mai mic.

In primul rand, Insula Santa Cruz este cea mai accesibila. Cei mai multi vizitatori ajung aici folosind croazierele. Este adiacenta insulei Baltra acolo unde exista un aeroport. Principalul oras din Santa Cruz este Puerto Ayora, cu hoteluri diferite care se potrivesc nevoilor bugetare ale fiecarui vizitator. Statia de cercetare, Charles Darwin, este amplasata in acest oras. Aproape de oras, exista multi vizitatori care au la dispozitie o multitudine de activitati. Acestea includ snorkeling, calarie, camping sau drumetii. Aceasta este o tabara in care ar trebui sa petreceti cel putin sapte zile. Facilitatile disponibile aici sunt restaurante, magazine, cafenele, majoritatea avand si internet. De asemenea mai sunt si discoteci, baruri, magazine si agentii de turism.

A doua insula este San Cristobal. Aici este localizata si capitala insulelor si oferte in Galapagos, Puerto Baquerizo Moreno. Aici exista un aeroport comercial care ofera zboruri din Ecuador. Aici sunt conditii excelente de cazare si se gasesc o multime de hoteluri foarte bune pentru turisti. Costurile acestora variaza in functie de bugetul dumneavoastra. Exista aici chiar si o scoala in cazul in care unii vizitatori doresc sa invete mai multe despre aceasta zona. Exista si alte locatii fantastice apropiate de oras. Puteti ajunge acolo cu ajutorul croazierelor sau excursiilor oferite turistilor.

A treia insula este denumita Floreana. Aceasta este plina de triunghiuri ale dragostei si alte scene romantice. Si aici exista  o multime de hoteluri disponibile pentru toate buzunarele si recomandate pentru cei interesati in a avea o perioada de liniste si de relaxare. De asemenea insula este printre putinele foarte bine aprovizionate cu apa proaspata. Mai mult decat atat, Insula Isabella, este fantastica, cu activitati cum ar fi observarea pasarilor, surfing, inot, drumetii sau calarie.