Cine curata dupa masa de Craciun?

De asta iti este cel mai frica. Stii ca de Craciun se strange toata lumea acasa, se pune masa mare, copiii alearga peste tot, se joaca, intra incaltati in casa, o matusa mai scapa mancare pe jos, altcineva rastoarna paharul cu vin, iar casa ta este un haos a doua zi. De multe ori iti vine sa te apuci de curatenie exact in momentul ala, dar esti prea obosita si stii ca nu vei reusi sa termini prea curand.

Nu are rost sa stai sa iti bati capul, sa te chinui o zi intreaga sa faci curatenie. Dupa o asemenea petrecere, tot ce trebuie sa faci este sa te odihnesti si cum poti face mai bine acest lucru decat apeland la o firma de curatenie, care sa rezolve problemele pentru tine. O firma de curatenie dispune de timpul si produsele profesionale necesare pentru a transforma casa ta in cateva ore. O echipa de profesionisti se va ocupa de treaba in locul tau, iar la final vei fi multumita de rezultat.

Daca nu stii la ce firma sa apelezi, poti intra pe internet si poti cauta firma curatenie online, cu ajutorul unor platforme create special. Aceste platforme listeaza mai multe firme de curatenie si le filtreaza in functie de ceea ce te intereseaza pe tine. Tu trebuie sa alegi tipul de spatiu pe care trebuie sa il cureti, tipul de curatenie si localitatea. Dupa ce soliciti oferta, vei primi solutia ideala pentru problema ta. Cel mai mare avantaj de care beneficiezi in mediul online este acela ca platformele au creat un serviciu special de curatenie dupa evenimente, astfel ca nu trebuie sa mai stai sa furnizezi informatii suplimentare.

Daca tie iti este atat de greu, gandeste-te cum este pentru sediul unei companii. In fiecare an, inainte de Craciun, companiile organizeaza cate o petrecere in cinstea acestei sarbatori. Angajatii se strang cu totii intr-o incapere unde povestesc, beau si mananca. Imagineaza-ti ca deranjul este de doua ori mai mare. Si in acest caz, tot o firma de curatenie este cea care rezolva problema. Serviciul de curatenie dupa evenimente este ideal dupa petrecerea de Craciun. La el pot apela clientii chiar si in afara sarbatorilor pentru ca, pe perioada anului, companiile organizeaza mai multe tipuri de evenimente.

Ce presupune curatenia dupa eveniment?

In primul rand, echipa de profesionisti se asigura ca aerul din incapere sa fie proaspat si in acest fel se ocupa de aerisire si reimprospatare. Mobilierul este sters, in eventualitatea in care are pe el pete de tot felul sau praf. Podeaua este maturata, curatata si spalata cu produse profesionale adaptate in functie de tipul de podea. Astfel, chiar daca ai avut un nepot care a venit cu catelul dupa el, poti sta linistita. Totul este dezinfectat. Sacii de gunoi sunt aruncati si dusi in spatiile special create. Vasele sunt adunate, spalate, sterse si puse la locul lor, iar covoarele sunt curatate. In cazul in care clientul solicita si spalarea covoarelor, echipa va realiza si acest lucru.

Daca apelezi la serviciile unei firme de curatenie, casa ta va arata chiar mai bine decat inainte. Pentru ca echipa este alcatuita din mai multi profesionisti, durata procesului de curatenie dupa evenimente nu este atat de mare. O actiune de acest fel dureaza cateva ore, asa ca nici deranjul nu este prea mare. In acest timp te poti plimba prin mall sau poti face o vizita unor prieteni. Incepand din acest moment, curatenia dupa eveniment nu mai reprezinta o problema. Ea trebuie lasata pe seama specialistilor, care au in dotare produse profesionale de curatat si care fac treaba buna in locul tau.