Cod galben, cu o posibilă deplasare spre roşu

Preşedintele Traian Băsescu a decis să nu mai participe la ediţia specială de astăzi de la TVR1, după ce tot el făcuse gât că nu i se pune la dispoziţie spaţiu pentru a explica românilor ce vrea el de la votul uninominal şi de la clasa politicienilor, alţii decât din PD.

Într-un fel, bine face! Pentru că iată cum arată horoscopul de astăzi al zodiei sale, Scorpionul,:

–         Posibile câştiguri materiale, dar evită să faci speculaţii pentru că ai tendinţa de a-ţi face planuri nerealiste, iar dacă nu vei reuşi să vezi realitatea aşa cum este ea, vei fi dezamăgit.

–         Eşti obosit şi nu reuşeşti să te concentrezi suficient şi mai ai şi tendinţa de a provoca discuţii contradictorii.

–         În vâltoarea zilei, în care parcă nu se leagă nimic şi nu iese nimic, singurul sprijin şi oază de linişte este partenerul de viaţă (ne referim la soţie, bineînţeles). Lasă toate planurile deoparte şi fii lângă cel care te înţelege cel mai bine (sperăm noi).

–         Deşi ai de luat decizii importante, caută sa le eviţi, pentru că nu îţi este gândul la aşa ceva şi pentru că te afli într-o stare de confuzie.

Tot preşedintele Traian Băsescu a avertizat stolurile de „păsărici” că duminică la prima oră votează, apoi purcede la cumpărături. Ca de obicei, la alegeri şi referendumuri.