[Creature] of the week

Creatura de care vorbesc este o creatura mitica, semnalata inca din timpuri indepartate. Este echivalentul global al lui Bigfoot, numeroase relatari fiind facute de-a lungul secolelor.

Cele mai vechi informatii cu privire la creatura dateaza din 1594, cand un cronicar din Freising, Bavaria, a notat aparitia creaturii in imprejurimile orasului. De atunci si pana in acest moment creatura sau creaturile (nu se stie daca este una singura sau este o intreaga specie) au fost raportate in zeci de colturi ale lumii: Canada, Finlanda, Lesotho, Mongolia, Noua Zeelanda sau Argentina sunt cateva dintre tarile in care monstrul a fost vazut. Au existat si victime ale  monstrului, care se pare ca ataca fara motiv. Recordul pentru numarul de victime intr-o singura intalnire a fost de 4 tineri din Idaho au fost gasiti mutilati langa cortul din padurea in care planuisera sa petreaca un weekend.

Doar doi oameni au reusit sa scape atacurilor, dintre care unul a reusit sa si faca un portret-robot al monstrului: acesta este 50% om, 50% porc si 50% urs. Nu se stie cum de a putut aparea o asemenea increngatura dar rezultatul este hidos si periculos deopotriva. Daca vedeti creatura, supranumita si Manbearpig, puteti doar sa fugiti cat puteti de tare. Sa va luptati cu el nu este o solutie, multi au incercat dar nimeni n-a reusit. Cei mai ghinionisti si-au prelungit agonia atacand animalul cu arme de vanatoare sau cutite. Cel ce a facut descrierea a avut noroc pentru ca era un lac in apropiere si instinctul l-a indemnat sa sara in apa, se pare ca monstrul nu stie sa inoate sau ii este teama sa intre in apa.

Repet: fugiti cat de tare puteti sau sariti in apa daca vreti sa scapati. Iata si de ce trebuie sa va feriti:

manbearpig