Creste versatilitatea fierastraului pendular – noile lame Bosch cu tehnologie carbide

La fel ca in cazul tuturor lamelor Bosch din gama carbide, noile lame de taiere ofera avantaje semnificative profesionistilor care folosesc fierastraul pendular in industria constructiilor sau a prelucrarii materialelor.

Noile lame Bosch pentru fierastraie pendulare, prin tehnologia lor, promit utilizatorului rapiditate, precizie si efort minim in fata unora dintre cele mai dure materiale ce pot fi taiate cu pendularul. Lamele cu care deja suntem obisnuiti, cele bimetalice, nu pot acoperi o arie  atat de extinsa de functionalitati.

De asemenea, durata de viata a unei lame Bosch cu tehnologia carbide este de cel putin 20 de ori mai mare decat cea a unei lame bimetalice clasice.

Taierea rapida a oricarui material, indiferent de grosime

Cei de la Bosch o numesc “Progressor for Wood+Metal”, lama care iese in evidenta din cauza dintilor de taiere din carbid ce sunt sudati individual si au o crestere progresiva in dimensiuni, ceea ce inseamna ca poti taia cu usurinta o gama larga de materiale, indiferent de grosimea acestora.

Lamele Bosch sunt special facute pentru taierile rapide si in grosime a materialelor precum lemnul sau metalele. Un exemplu bun ar fi o masa din lemn acoperita cu o suprafata metalica, sau mesele din lemn in care se afla suruburi sau muchii metalice. Dupa cum bine stiti, pana acum trebuia sa aveti cate o lama pentru taierea lemnului si una pentru metal. Cu noile lame Bosch puteti taia ambele materiale simultan.

Bosch a gasit o solutie si pentru “amestecurile” de plastic si lemn. La fel ca in cazul de mai sus, daca te confrunti cu un obiect in componenta caruia se afla atat lemn, cat si plastic, lama pe care Bosch o numeste “Clean for Plastic Composites” este potrivita pentru taierea materialelor abrazive. Multumita dintilor de taiere confectionati din carbura de tungsten, se obtin taieturi fine, precise, curate chiar si in fata compusilor din mai multe materiale in fata caruia ai fi intampinat probleme cu o lama obisnuita.