Cu intarzire despre blogul Elenei Udrea

– un text pentru cei care abia acum au deschis televizorul –

“Vreau sa merg in continuare pe strada sa vorbesc cu oamenii, sa cumpar rosii din piata, vreau sa stau la rand asteptand sa-mi platesc telefonul, sa iau masa in public cu prietenii, sa fac plaja la Mamaia si multe altele pe care le faceti cu totii.Nu vreau sa fac nimic din ceea ce ar presupune sa devin altceva decat un om obisnuit si nu cred ca din acest motiv ar trebui sa fiu mai putin credibila.”

Randurile de mai sus nu sunt extrase dintr-un anunt umanitar si nici nu reprezinta un testimonial al vreunui concurent de la Dansez pentru tine. Fragmentul este inceputul sfarsitului…pardon, sfarsitul inceputului de bloguiala al unei femei care, spre stima unor sau altora nu e suficient de blonda incat sa uite ca notorietatea se castiga usor ( depinde de buget:) ) dar se intretine cu/din greu.

Hai sa va zic… Elena Udrea are blog, o anexa la site-ul personal www.elenaudrea.ro iar textul de mai sus este, din cate am inteles “un lamentatio” care poate degenera intr-un exasperatio daca stimabila va fi “izgonita” din raiul oamenilor obisnuiti. Ma alaturi si eu demersului initiat de Elena Udrea si fac un apel “de la Vladica la opinca” sa tregem toate parghiile, sa facem tot posibilul ca Elena Udrea sa poata vorbi in continuare cu oamenii pe strada, sa stea la rand la facturi si chiar sa cumpere rosii de la piata. Va rog eu…ce dreaq!

Bun, si ca tot promovam, iata site-ul Elenei Udrea, sa ne exprimam si profunda dezamagire pentru ceea ce am gasit la sectiunea Galerie Foto. Ne rezervam dreptul ( iata avem deja un prim numitor comun) de a spune ca aici se putea mai mult. Intelegeti?