Cum ajutam Pamantul

Daca ne aflam intr-adevar in mijlocul unei disparitii in masa, ce puteti face pentru a inceta aceasta extinctie sau a o trimite in regresie? Ei bine, fiecare pas constient de mediu poate ajuta mai bine planeta, indiferent de cat de mica ar fi actiunea. Pentru a va ajuta, iata cativa pasi pe care ii puteti face:

  1. Plimbare / Plimbare cu bicicleta. Uneori, nu este necesar sa luati o masina oriunde mergeti; mersul pe jos sau mersul pe bicicleta este o modalitate excelenta de a face eforturi fizice si de a reduce amprenta de carbon.
  2. Deconectati electronica neutilizata. Chiar si electronica neutilizata poate aspira energie – deconectati elementele utilizate rar pentru a reduce consumul de energie si factura electrica.
  3. Folositi transportul public / Carpool. Daca mersul sau mersul pe bicicleta este in afara problemei, tranzitul in masa si / sau carpooling-ul provoaca mai putina incordare asupra mediului si pune o adancime mai mica in contul dvs. bancar.
  4. Instalati cabina de dus cu flux redus. Cabinele de dus cu debit redus folosesc mai putina apa, ceea ce inseamna o factura mai scazuta a apei si o tensiune mai redusa asupra resurselor limitate de apa potabila din lume.
  5. Inscrieti-va pentru e-facturare. Va poate economisi timp si economisi o multime de copaci.
  6. Schimbati nivelul termostatului. Scaderea nivelului termostatului in timpul temperaturilor mai reci si cresterea acestuia cu cateva grade atunci cand vremea mai calda va poate economisi bani si reduce consumul de combustibili fosili.