Cum sa evitati datoriile

Mentinerea unui fond de urgenta

Acestia sunt banii pe care ii lasati deoparte pentru a face fata situatiilor emergente care pot aparea oricand. Cu acest fond, puteti plati cu usurinta pentru acele lucruri care nu au fost incluse in bugetul dvs. personal, cum ar fi reparatii majore, probleme de sanatate si concediere si asa mai departe. Puteti sa stocati fondurile de urgenta pe contul dvs. de pe piata monetara sau sa le salvati unde puteti avea acces imediat la fonduri oricand aveti nevoie de ele.

Plata datoriilor scumpe

Sunteti in prezent cantarit de orice datorie costisitoare? Daca raspunsul dvs. este afirmativ, atunci acesta este momentul potrivit pentru a planifica modul in care puteti sa-i platiti. Planificati sa platiti din bonusul anual de performanta, cresterea salariilor si economiile acumulate. Daca platiti astazi aceste taxe scumpe, aceasta va creste cu siguranta situatia dvs. financiara si va va garanta pacea mintii.

Atrageti o echipa personala

Avand o echipa personalizata o sa va ajute sa va dezvoltati finantele personale – acestea ar putea fi prietenii sau partenerii de afaceri. Puteti sa faceti acest lucru impreuna cu acestia si sa distribuiti dividendele mai tarziu. Avand un partener de responsabilitate pentru a monitoriza acest exercitiu o sa va ajute sa economisiti bani la timp.