Cum sa faci rapid curatenie in toata casa?

Sa faci curat in toata casa e mai simplu decat te-ai fi asteptat. Desi de obicei probabil tu, ca femeie in casa, erai cea care avea ca sarcina curatenia la interior, lucrurile se pot schimba foarte usor. Aduna toata familia, anume, sotul si copilul sau copii, daca sunt mai multi, si spune-le ca sunteti o familie si ca ti-ar fi drag sa faceti impreuna curatenie. Si cu siguranta se vor conforma.

urgent curat - servicii de curatenieO data acceptata provocarea de catre toti membrii familiei, stabileste planul de curatenie generala. Bineinteles, copii vor fi responsabili pentru propria lor camera. Cu siguranta nu vor sti de unde sa se apuce, iar pentru aceasta vei avea nevoie de 5 minute pentru a le explica totul. Du-te in camera lor, deschide-le dulapul si arata-le cum sa-si stranga hainutele ca ele sa fie ordonate perfect. Apoi arata-le cum sunt jucariile si explica-le ca pentru ei jucariile sunt cel mai de pret lucru si ca trebuie sa le respecte. Si asa ai rezolvat cu cei mici.

Urmatorul pas, care putea fi facut si inaintea explicatiilor oferite copiilor, este acela de a-ti instrui sotul in demersul lui de a face curatenie. Se stie ca barbatii nu adora sa spele vase si tot ceea ce tine de baie. Astfel ca, pentru acesta va exista doua incaperi ce urmeaza a fi curatate, dormitorul si sufrageria. Trebuie instruit de faptul ca intai se va deschide geamul camerei, apoi se va da cu aspiratorul, ca in final sa se stearga si praful de pe mobilier, obiectele de decor, cat si pe obiectele electronice,  televizor, calculator personal.

Iar tu vei avea baia, bucataria si holul. Vei incepe cu bucataria pentru ca e locul cel mai placut, urmand ca apoi sa cureti si baia, iar in final se vor sterge si mobilierul si obiectele din hol, ca in final sa se spele gresia din bucatarie, gresia din baie si, in ultima instanta, gresia de pe hol.

Si curatenia s-a finalizat foarte repede.