Cum sa iti asculti vocea interioara – I

Adesea in viata noastra, printr-o serie de alegeri constiente si inconstiente, ne gasim intr-un alt loc decat ne-am imaginat candva ca vom fi in acel moment. Ajungem la o varsta importanta sau vedem prieteni sau chiar vedete realizand ceva si, pe masura ce ne comparam, simtim un amestec intens de gelozie, dorinta, regret si speranta cu privire la locul unde ne aflam.

Multi dintre noi luam rampa de iesire chiar acolo si ne inecam in aceste ganduri si emotii. Unii dintre noi ne abatem chiar de la a simti emotiile vizionand televiziunea, baut , mancat, indragostindu-ne etc. Cu toate acestea, indiferent cum am incerca sa evitam acel apel, acel mic telefon va suna in continuare. A-l ridica, chiar si atunci cand discuta despre greseli, este de fapt un pas minunat de facut!

Luati cateva minute pentru a observa vocile critice care spun lucruri de genul: „Daca ar fi cu adevarat menit sa am succes, nu as fi pierdut tot acest timp in dependenta sau obsesie sau intr-o slujba pe care o urasc”. „Nu ar fi trebuit sa-mi iau liber din cariera in timp ce toti ceilalti mergeau inainte.” „Sunt atat de multi oameni care doresc sa reuseasca in domeniul meu mai mult decat mine, cum o pot face?”