Cum sa previ imbolnavirea

Ia-ti ierburile cu tine
Prin toate mijloacele, va puteti impacheta vitaminele, dar, de asemenea, ambalati aceste ierburi. Andrographis paniculata a fost cunoscuta pentru a trata infectiile urinare si infectiile bacteriene. Acest condiment amar a fost studiat pentru a trata imunitatea scazuta unei persoane care sufera si de infectii respiratorii.

Oregano, ghimbir si menta va vor ajuta sa deranjati calea digestiva.

Nu ignora simptomele
Inainte de a calatori, daca simptomele incep sa apara … amanati calatoria daca este posibil. Numai acest lucru poate salva o multime de zile petrecute in durere. Cu toate acestea, uneori trebuie sa calatorim pentru afaceri, deci amanarea este privita in jos. In acest caz, verificati acoperirea de asigurare atunci cand este vorba despre calatorii interne si internationale. Aceasta este o miscare prudenta atunci cand este nevoie de asistenta medicala in timp ce calatoriti.

Miscarea va tine sanatoasa
Plimbarea in jurul orasului, yoga sau exercitii de un fel va ajuta la lupta impotriva bolilor iminente. Cardio ne ajuta imunitatea sa ramana in forma.

Ia-ti vitamine
E usor sa … uitati. Ca o verificare de ultim moment, cateva vitamine pe care le luati acasa puneti-le in bagaj sau in geanta tot timpul atunci cand calatoriti.