Cum sa ramai atent la locul de munca – I

Inceputul saptamanii tinde intotdeauna sa fie privit de sus. De obicei, pentru ca weekendul nu a oferit suficient timp pentru decomprimare sau locul de munca iti ofera anxietatea pe margine. Cateva sfaturi rapide cu privire la atentia la locul de munca va pot ajuta doar sa va rupeti acel obicei obositor. In plus, cine nu vrea sa lase anxietatea la usa inainte de a intra?

In primul rand, a deveni constient este o stare de a fi. Constientizarea mediului inconjurator, intelegerea intentiilor tale fata de evenimente si evaluarea in timp ce esti prezent. Exemplu: Desi este distractiv sa inregistrezi toate lucrurile amuzante pe care le face un prieten, uneori este vorba de a te bucura de moment si de a fi pe deplin prezent pe masura ce momentul se desfasoara.

Incepeti sa lucrati putin timp pentru a medita timp de 5 minute
S-a stiut ca meditatia calmeaza acele maree haotice cu care ne confruntam zi de zi. Daca se intampla sa te trezesti cu anxietate, incearca aceasta sesiune rapida. Pur si simplu asezati-va, inspirati (numarati pana la 3) si apoi expirati (numarati pana la 3). Faceti acest lucru de cinci ori, dupa care inspirati (numarati pana la 5) si expirati (numarati pana la 5), ​​de trei ori. Apoi continuati cu respiratia (numarati pana la 10), faceti o pauza pentru 3, apoi expirati (numarand pana la 10).