Cum sa te feresti de gripa

Odihna
Odihna este vitala pentru o sanatate buna. Este destul de amuzant ca imi amintesc un articol detaliind cum sucul de portocale era in declin pana cand oamenii isi amintesc ca sucul era o vitamina vitala.

Nutritie
Alimentatia este cheia spre santatate. Stim cu totii ce alimente sunt hranitoare pentru organsim. Daca cineva nu mananca decat mancare nesanatoasa, acest lucru este un pic dur cu sistemul sau. Desi aceasta este o idee buna, cred ca ar trebui sa fie si mai multa atentie pentru aportul nostru nutritional.

Spalati-va mainile
Acest lucru ar trebui sa fie un „no-brainer”, totusi, aceasta este o actiune care poate pare neimportata. Ori de cate ori te duci la magazin alimentar sau pur si simplu impingi un carucior spala-te sau dezinfecteaza-ti mainilie. Cu aceasta tulpina de gripa  contagioasa, mai ales cei mici sunt predispusi sa raceasca.

Realimentare dupa exercitii
Asigurati-va ca aveti nutrienti dupa exercitiu, ar putea fi un factor important in acest sezon. In timp ce o faci, este timpul sa faceti exercitii si sa nu-ti va imbuibati corpul dupa aceea. In timp ce exercitarea organismului poate pierde substantele nutritive necesare pentru combaterea infectiilor este sa aveti o mica gustare dupa efortul fizic