Cum Te poate ajuta Mindfulness – 7 metode – II

1. Te va calma.
Mindfulness poate reduce anxietatea si stresul , inclusiv anxietatea si stresul la locul de munca.

2. Te va face mai fericit.
Mindfulness va va spori bucuria de viata in general. Exista dovezi stiintifice ca nu conteaza prea mult la ce facem sau lucram; atata timp cat o facem cu deplina constientizare si acceptare, ne vom bucura de ea.

Aceasta este versiunea stiintifica moderna a secretului fericirii, data de filosoful indian Krishnamerti: pur si simplu crezand fraza „Nu ma deranjeaza ce se intampla”.

3. Va va creste inteligenta emotionala .
Aveti probleme cu emotiile in general? Mindfulness ne creste inteligenta emotionala, in special constiinta de sine si empatia.

4. Va poate oferi o adevarata satisfactie la locul de munca.
Mindfulness poate functiona pentru munca noastra mai bine decat o promotie, sau o crestere a salariilor, sau un nou loc de munca sau un tribunal pentru relatii industriale sau chiar o sticla de familie de Prozac.

Principiile mindfulness pot fi aplicate cu succes pentru a lucra in general – orice munca, atat platita, cat si neplatita. Mindfulness poate ajuta la transformarea vietii noastre profesionale in ceva care ne face cu adevarat impliniti si fericiti, mai degraba decat in ​​ceea ce trebuie sa facem sau pe care sa fim platiti.

Mindfulness ne poate ajuta sa ne transformam treaba, oricat de provocatoare sau chiar rea ar parea, in ceva pe care l-am face gratuit, precum si pentru libertate.