Cum vă puteți asigura un mic dejun sănătos la birou?

Cu toții știm că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar de multe ori trezitul de dimineață poate să fie foarte anevoios pentru mulți dintre noi. Numeroase studii arată că foarte mulți bucureșteni aleg să consume ca primă masă a zilei o ceașcă de cafea sau produse de patiserie, iar efectele nocive pe care le au aceste obiceiuri alimentare zilnice în prima parte a zilei se traduc în timp prin oboseală crescută, lipsă de energie, creștere în greutate.

Procurarea unui mic dejun prin apelarea la diverse restaurante poate să fie un proces anevoios deoarece multe restaurante din București oferă livrare doar de la o anumită sumă a comenzii și doar într-o anumită zonă, iar meniul unui mic dejun este destul de restrâns. Cu toate acestea, un nou concept de business care se bazează pe livrarea și prepararea unui mic dejun hrănitor și gustos este adus în prim plan de către compania MicDejunLaBirou.ro.

Micdejunlabirou.ro este compania care vă asigură un mic dejun variat și hrănitor și vi-l servește chiar la locul de muncă. Acest concept este dedicat mediului business, având grijă ca angajații să își primească doza de energie zilnică.

MicDejunLaBirou.ro, compania care vă asigură micul dejun sănătos la birou

O veche zicală românească spune că o zi bună se cunoște de dimineață, iar acesta este pe cât se poate de adevărată. Prin contractarea Micdejunlabirou.ro, fiecare companie începe programul de lucru cu forțe proaspete și cu voie bună. Micdejunlabirou.ro are grijă să aducă dis-de-dimineață în biroul companiilor un adevărat bufet suedez cu o gamă variată de preparate în funcție de opțiunile și preferințele tuturor angajaților.

Meniul Micdejunlabirou.ro este compus dintr-o gamă diversificată de cereale, lapte, fructe, legume, produse lactate, mezeluri, dar și din meniuri clasice care amintesc de copilărie precum: unt cu pâine prăjită, dulceață, ceai. Micdejunlabirou.ro are grijă să includă în meniu și plăcinte și prăjituri preparate în casă pentru ca angajații să își ia cu ei la birou un mic dulce pe care să îl savureze mai târziu ca și gustare între mese.

Acest concept de preparare și livrare a primei mese a zilei este destul de nou prin rândul bucureștenilor, dar aduce beneficii nu doar angajaților ci și patronilor. Diminețile încep cu mai mută voie bună și există încă de la prima oră a dimineții socializare între toți angajații unei companii. Pe lângă crearea unei comunități de lucru mult mai unită și omogenă, oamenii au mai multă energie și vin cu o dispoziție mult mai bună la muncă, crescând astfel randamentul în munca prestată și , totodată, respectul pentru companie.