Curajul, calea spre un nou eu – Prima parte

M-am luptat mult din greu in ultimele doua decenii pentru a gasi curajul de a transpune visele mele in realitate. Viziunea mea nu a fost niciodata problema; a gasit firul care mi-ar putea strange toate ideile impreuna intr-un mod mai intentionat. Rezistand intentia de a educa si de a inspira oamenii de zi cu zi care sunt dispersati pe diferitele cai de rulare a calatoriei vietii.

Articolul de astazi provine dintr-o stare mai vulnerabila, pentru ca sunt onorata sa impartasesc cateva lectii reale, brute de viata. Acest lucru ar putea echivala reasigurarea de care aveti nevoie chiar acum – un indiciu de a face un salt de credinta daca aveti nevoie sa stiti. Indiferent cu ce va confruntati, nu sunteti singuri … si, cel mai important, sperati pentru o noua cale de urmat.

Mi-a trebuit mult timp sa inteleg pe deplin lectia universala, ca suntem in controlul de a defini cine suntem ca indivizi. Catre cine vrem sa devenim. Dupa multi ani de pictura, o imagine nefamilara a viitorului meu sine, bazata pe persoana pe care am simtit ca ar trebui sa o dezvolt. In cele din urma, am sunat-o si a renuntat la viata mea.

Primul pas spre a iesi din cutie este de a culege suficient curaj pentru a ne opune judecatii interne si externe. Cu toata convingerea ca de fapt aveti dreptul sa proiectati o foaie de parcurs pe care doriti sa o urmati.