De ce este Hyundai cea mai fiabila masina pentru romani

De asemenea, nici veniturile acestui producator nu sunt de neglijat. In 2010 Hyundai avea un venit anual de peste 20 miliarde de dolari americani.

Dar sa revenim la titlul in care spuneam ca masinile marca Hyundai sunt cele mai fiabile masini pentru romani. Hyundai activeaza pe piata romaneasca inca din anul 1994. Masini promovate de Hyundai Auto Romania, au ajuns sa fie dintre cele mai cunoscute pe intreaga piata a automobilelor din Romania. Numai in anul 2007, compania a vandut peste 13.000 de autovehicule noi. Dintre toate modelele importate, se pare ca Hyundai Accent a reusit sa cucereasca mii de romani, acest model fiind cel mai vandut model din gama Hyundai in Romania. Deasemenea, Hyundai nu se lauda doar cu acest model. Hyundai Tucson si Hyundai Santa Fe sunt doua din cele mai respectate SUV-uri in Romania.

Avand in vedere acest lucru, nu cred ca e necesar nicidecum sa amintim ceva despre piese auto Hyundai. La categoria aceasta hyundai este cel mai sigur pe el. Dovada o reprezinta faptul ca hyundai este primul producator din Romania care a oferit garantie de 7 ani pe automobilele scoase la vanzare.  In zilele noastre insa, piesele chiar nu mai reprezinta  problema, in sensul ca le gasim foarte usor si le putem alege pe cele mai bune si pe cele mai ieftine. Este vorba despre faptul ca putem achizitiona piese auto online iar acest lucru ne usureaza foarte mult munca si ne scapa de orice griji.

Tot ce trebuie sa facem este sa accesam un site care distribuie piese auto si sa alegem de acolo exact piesele care trebuie inlocuite la masina noastra. Cu Hyundai insa, 7 ani aceasta nu este nicidecum o problema.