De ce tot mai multi clienti Premier Imobiliare aleg sa se mute in cartierul Pallady?

In prezent, majoritatea clientilor Premier Imobiliare opteaza sa cumpere apartamente in complexe rezidentiale, datorita numeroaselor avantaje, precum securitatea sporita, multitudinea de facilitati, si aspectul modern.

Printre zonele cele mai cautate de acesti client se numara cartierul Titan in general si cartierul Pallady in special. Acestea fac parte din sectorul 3.

Particularitatile sectorului 3 din Bucuresti

Sectorul 3 este cel mai intins sector din Bucuresti. De la cladirile istorice ale centrului vechi pana la Bulevardul Unirii ce ofera o promenada superba, la parcurile dintre blocuri si parcul I.O.R., sectorul 3 este un loc iconic al Bucurestiului. Datorita faptului ca este un sector ingrijit, cu scoli moderne si numeroase spatii verzi, tot mai multi bucuresteni aleg sa isi cumpere in acest sector casa visurilor lor.

De ce tot mai multi client Premier Imobiliare aleg sa se mute in cartierul Titan, aflat in continua dezvoltare?

Cartierul Titan se afla in plina dezvoltare. Ofertele la apartamente de vanzare Titan puse la dispozitie de Premier propun clientilor numeroase oportunitati de a se muta in cartierul Titan. Printre zonele acoperite se numara bulevardul 1 Decembrie 1918, cartierul Lunei, zona Ozana,etc.

De ce cartierul Titan este atat de popular in randul clientilor Premier Imobiliare? Acesta este curat, prezinta multe spatii verzi precum si multe centre comerciale. In plus, accesul la metrou este rapid.

Cartierul Titan este un cartier potrivit atat pentru cuplurile la inceput de drum, cat si pentru cei care doresc sa isi intemeieze o familie. Ansamblurile rezidentiale sunt potrivite pentru acest lucru.

Apartamente noi Titan Pallady

Particularitatile cartierului Theodor Pallady

Clientii Premier Imobiliare se orienteaza si catre aceasta zona particulara a sectorului 3. Desi situate la periferia capitalei, cartierul Theodor Pallady este unul in continua dezvoltare. Aici se construiesc tot mai multe complexe rezidentiale destinate persoanelor care doresc sa isi intemeieze o familie au sa se mute la casa noua.

Dintre cele mai cautate zone ale cartierului Pallady, Premier ofera clientilor sai oportunitatea de a se muta in linistitul cartier Ozana, in apropiere de gurile de metrou care asigura accesul catre centrul Bucurestiului, dar si de centrul comercial Pallady unde acestia pot vizita magazinele Decathlon si Jumbo si pot face cumparaturile in Auchan. Apartamentele disponibile in zona Pallady le puteti gasi aici.

O alta zona populara este bulevardul 1 Decembrie 1918. La fel ca in cazul cartierului Ozana, cei care doresc sa se mute aici pot ajunge repede la gurile de metrou care asigura accesul rapid catre centrul orasului.

Atat in Ozana, cat si pe bulevardul 1 Decembrie 1918, clientii pot alege intre apartamente cu doua camere sau apartamente cu trei camere. Apartamentele cu doua camere sunt potrivite pentru familiile si cuplurile aflate la inceput de drum, care doresc sa isi intareasca relatia. Fata de garsoniere, apartamentele de doua camera ofera avantajele spatiului suplimentar.

In schimb, apartamentele de 3 camere sunt cautate in special de cuplurile care doresc marirea familiei. Acestea sunt in general mai scumpe. Faptul ca ansamblurile rezidentiale ofera un mediu sanatos in care iti poti creste copiii atrage multi clienti. Sigur, si clientii care nu doresc marirea familiei pot alege sa se mute intr-un apartament de 3 camere, datorita avantajului spatiului.