Despre asistenta IT

Utilizarea unui calculator aduce cu sine si probleme in functionarea acestuia. Fie ca este vorba de o componenta hardware, fie ca este vorba de un program sau o aplicatie, la un moment dat vom avea nevoie de ajutorul unui specialist. Firmele sunt primele care au inteles ca externalizarea serviciilor It catre service-uri specializate are un cost mult mai scazut decat plata salariului unui angajat propriu care sa se ocupe de aceste aspecte.

Service-urile de calculatoare ofera o gama larga de servicii, printre care se numara si cel de asistenta IT. Asistenta IT reprezinta o indrumare a personalului firmei in diverse probleme dar si rezolvarea problemelor IT de natura tehnica cu care angajatii firmei se confrunta sau se pot confrunta la un moment dat pe parcursul desfasurarii activitatii de zi cu zi.

Un service de calculatoare pune la dispozitia angajatilor firmelor din Bucuresti si Ilfov o intreaga suita de servicii de asistenta IT, directe si anexe: helpdesk, training operational, elaborare manuale de utilizare / proceduri de lucru si poate cel mai important, ajutorul acordat in operarea calculatoarelor, programelor si echipamentelor IT instalate.

Stiind importanta pe care o are un simplu calculator intr-o firma, este esential sa beneficiati in timp real de experienta si ajutorul unui specialist IT atunci cand este vorba de asistenta IT dar si de alte servicii.

Cel mai important aspect al muncii de birou este eficienta angajatilor.  De aceea service-ul pune la dispozitie serviciul de asistenta IT dedicat angajatilor. Asistenta IT se acorda intotdeauna la sediul firmei iar specialistul IT delegat va sta la dispozitie pe toata perioada de timp necesara si rezolva orice problema IT cu care va confruntati.

Pentru comenzi, interventii si detalii, puteti contactaservice-ul telefonic , prin email sau folosind formularul de contact disponibil pe site.